Food

Yum! Er komt Kinderchocolade-ijs op de markt

Heb je goede herinneringen aan het Surprise-eitje, schuif jij met gemak een Kinder Bueno naar binnen en heb je altijd wel zin in Kinder Chocolade? Dan kun je nu gloednieuwe ijsjes aan je favorieten toevoegen. Unilever heeft aangekondigd dat ze met Kinder-ijs komen. In wel drie verschillende soorten!

Het is misschien een beetje te koud om aan ijs te denken. Maar hé, voor Kinder-ijs maken we graag een uitzondering. Moederbedrijf Ferrero (van Kinder Chocolade, maar ook Nutella) gaat in samenwerking met Unilever Kinder-ijsjes op de markt brengen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten: 
– Kinder IJs-stick
– Kinder IJs-sandwich
– Bueno Cornetto

Kijk, van zulk nieuws worden we blij! Helaas is er ook een nadeel. Je zult de grens over moeten om de ijsjes te proeven. De ijsjes worden vanaf 5 februari gelanceerd in Duitsland. Daarna zijn Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk aan de beurt. Voor Nederland zijn er voorlopig geen plannen. Maar hé, wel het ultieme excuus om deze zomervakantie naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk te gaan ;-). 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀