Lifestyle

Hilarisch: dit zijn de beste 1 april grappen ooit

Stiekem talkpoeder in de föhn van je moeder stoppen, het complete bureau van je vader volplakken met post-its of een nepdrol bij je broertje in bed leggen; het is alweer bijna 1 april. De meeste 1 april grappen zijn een beetje flauw en kinderachtig. Toch zijn er een aantal merken die volledig losgaan en samen met een compleet marketingteam de beste 1 april grappen verzinnen. Wij zetten de leukste 1 april grappen voor je onder elkaar. Watch and learn...

Met alleen de veters van je bff aan elkaar binden, kom je er niet. De volgende grappen zijn namelijk voor échte professionals. Elk jaar zijn grote merken druk in de weer met de perfecte 1 april grappen. Er wordt flink gephotoshopt en er worden zelfs promotiefilmpjes gemaakt. Alles voor de beste 1 april grap. Bij sommige 1 april grappen weten we eigenlijk nog steeds niet of het om een grap gaat, of dat het toch echt waar is... Zo hopen we stiekem dat de tompouce-deodorant een comeback maakt ;-). Bekijk hieronder een deel van de top 10 grappen. Klik hier voor meer 1 april grappen.

1. Pacman Google Maps
Wat is er nu leuker dan Pacman spelen? Pacman spelen in je eigen straat! Voor héél even leek deze droom werkelijkheid te worden toen Google met een speciale versie van Pacman voor Google Maps kwam. Eén van de beste 1 april grappen ooit. Helaas was de grap maar voor korte duur. Zo zag de grap eruit:

2. Trivago reispartner
Ook de volgende in het rijtje van 1 april grappen is super grappig. Trivago kwam een paar jaar geleden met een nieuwe service. Zo kon je naast een goed hotel óók een goede reispartner boeken. Door deze service zou je nooit meer alleen op selfies hoeven staan en hoef je nooit meer iemand awkward aan te spreken om een foto van je te maken. Prima idee als je het ons vraagt. ;-)

3. Google Wind
We blijven nog even bij Google, want Google is misschien wel dé master van de 1 april grappen. Op 1 april verscheen er een super professioneel promotiefilmpje die een nieuwe service van Google liet zien: Google Wind. De video speelt zich af in ons kikkerlandje en is hilarisch. Kijk zelf maar:

4. HEMA tompouce-deodorant
Het klonk té goed om waar te zijn en dat bleek het ook... Zo'n 14.000 mensen reageerden enthousiast op de Facebook van HEMA toen het nieuws bekend werd. De tompouce-deodorant was meteen een hit. Daarom was iedereen ook mega teleurgesteld toen bleek dat het ging om één van de 1 april grappen van HEMA. Toch heeft het ze wel aan het denken gezet, want er is namelijk nu wél een tompouce-masker te koop bij HEMA. 

5. Google Play for Pets
Google dit it again. Want na een Google Play voor mensen was het tijd voor een Google Play voor dieren. Waarom niet? Want ook je trouwe viervoeter moet zich natuurlijk vermaken wanneer jij niet thuis bent. ;-)

6. McDonald's en thuisbezorgd.nl
Bij sommige 1 april grappen denk je: "Nee! Waarom is juist dít een 1 april grap?!". Dat gevoel hadden we toen McDonald's een paar jaar geleden kwam met een bezorgservice. Op 1 april kwam het bericht naar buiten dat McDonald's zou gaan samenwerken met thuisbezorgd.nl. Helaas bleek dit toen niet waar te zijn, maar het was toch niet zo'n gek idee. In een aantal steden kun je nu, een paar jaar later, inderdaad McDonald's thuis laten bezorgen. Alleen dan met Uber Eats.

Bron: Buzzfeed, The Verge, SEVENDAYS | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook