Lifestyle

Dit zijn volgens mannen de karaktertrekken van de ideale vrouw

Het blijft gissen naar wat mannen aantrekkelijk vinden. Mannen komen van mars en wij zullen ze nooit begrijpen, zij ons trouwens ook niet. Hoe zorg je ervoor dat die leuke jongen als een blok voor je valt? We kunnen make-uppen en shoppen wat we willen, maar uiteindelijk vallen jongens voor het innerlijk. Gelukkig geven ze af en toe wat tips, want dit zijn de karaktertrekken van de ideale vrouw volgens mannen. 

1. De ideale vrouw leeft in het moment
De ideale vrouw geniet van de kleine dingen in het leven en leeft in het moment. De ideale vrouw kijkt waar ze nu mee te dealen heeft en maakt zich alleen daar druk om. Ruzietjes uit het verleden worden niet omhoog gehaald en er wordt ook niet gepiekerd over de toekomst.

2. De ideale vrouw is een beetje mysterieus
Jij hoeft echt geen groot geheim te zijn, maar een beetje mystiek wordt gewaardeerd. Mannen vinden het aantrekkelijk dat jij je in lagen naar hen openstelt, dus niet alles in een keer. De ideale vrouw leren ze stapje voor stapje kennen, niet all at once.

3. De ideale vrouw is niet constant bezig met haar leven plannen
We hebben allemaal wel dromen: vroeg moeder worden, trouwen voor je vijfentwintigste of zo snel mogelijk samenwonen. Deze verwachtingen schrikken – helaas - mannen af, de ideale vrouw is volgens hen niet obsessief met de toekomst bezig. Je mag deze dromen zeker wel hebben, maar er zijn een hoop mannen die het benauwd krijgen als jij zegt dat je voor je vijfentwintigste kinderen wil.
ideale vrouw mannen
4. De ideale vrouw is niet verslaafd aan de liefde
Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar wat mannen hiermee bedoelen is: de ideale vrouw is niet verslaafd aan het idee van ‘de liefde’. We zwijmelen allemaal weleens weg bij films als The Notebook, maar we moeten onthouden dat dit – jammer genoeg – niet de werkelijkheid is.

5. De ideale vrouw laat zich leiden door zelfvertrouwen
Hiermee bedoelen onze mannen dat ze het aantrekkelijk vinden als vrouwen handelen vanuit hun eigen gevoel. We luisteren graag naar wat onze vriendinnen te vertellen hebben, maar je wil niet overkomen als een meisje dat alleen maar luistert naar wat anderen vinden. De ideale vrouw staat sterk genoeg in haar schoenen om haar eigen keuzes te maken.

6. De ideale vrouw kickt niet op drama
Laten we even eerlijk zijn: wij vrouwen houden nu eenmaal van drama. Toch is het beter als we deze drama uit programma’s als Temptation Island halen en niet uit onze relatie. Ga niet relschoppen als hij iets doet dat je niet bevalt, ontwijk drama in alle gevallen. Mannen vinden het aantrekkelijk als vrouwen volwassen omgaan met relatieproblemen. Trouble in paradise? Denk twee keer na voordat de dramaqueen in je naar boven komt.

7. De ideale vrouw neemt het leven niet al te serieus
Tuurlijk is het belangrijk dat jij jouw leven een beetje op de rails hebt, maar neem alles niet te serieus. Volgens mannen is de ideale vrouw altijd in voor een dolletje of een beetje gekkigheid. Spontaan een avondje uit moet (af en toe) kunnen, niet alles hoeft om werk en school te draaien. Dit klinkt ons als muziek in de oren…

Bron: yourtango.com, brightside.me | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved