News

Aldi komt met een anti-snurk kussen voor je lief

Niets is fijner dan wakker worden in de armen van je vriendje. Toch slaap jij liever niet bij je lief, want wanneer jij bij hem slaapt doe je geen oog dicht… Le boyfriend snurkt namelijk en daardoor lig jij uren naar het plafond te staren… Met dit kussen is dat verleden tijd. Dit speciale kussen zorgt er namelijk voor dat je ‘s nachts niet meer kan snurken. En het beste is nog dat hij súper betaalbaar is. Slaap lekker!

Snurken
We geven het niet snel toe, maar we snurken allemaal weleens… Ja, ook jij! Met dit nieuwe kussen van Aldi is dat verleden tijd. Zeg maar vaarwel tegen snurken en hallo tegen een goede nachtrust. Dit speciale kussen zorgt er namelijk voor dat snurken onmogelijk wordt.

Anti-snurk kussen
Wanneer je weleens naast iemand hebt gelegen die flink snurkt, weet je hoe erg snurken je wakker houden. Daarom komt Aldi met een bijzonder kussen waardoor jij ein-de-lijk lekker rustig kan slapen. “Het is een kussen dat dé perfecte manier is om iedereen in huis een goede nachtrust te geven. Of het nu voor jezelf is, of voor een familielid. Het kussen is speciaal ontworpen om je hoofd hoog te houden zodat je geen rare geluiden kunt maken”, aldus Aldi.

Wat het kussen zo bijzonder maakt is de s-vorm gemaakt van foam in het kussen. Dit zorgt ervoor dat je hoofd omhoog getild wordt zodat je niet kan gaan snurken. Voorlopig is het kussen alleen online te bestellen, maar let op: het kussen is telkens snel uitverkocht. Of het kussen binnenkort ook in de Nederlandse winkel ligt is nog niet bekend. Toch maar een bezoekje aan Duitsland brengen dus. 😉

Aldi snurk kussenBron: Cosmopolitan, Metro | Beeld: Aldi, iStock

Must reads 👀