Lifestyle

Demi (20) is zo ziek dat ze de laatste drie jaar amper haar bed is uitgekomen

Demi Fu (20) zal haar kampuitje in groep 8 nooit vergeten. Helaas niet alleen door de goede herinneringen. Dat is waarschijnlijk de plek waar ze de ziekte van Lyme heeft opgelopen. Demi zou in de bloei van haar leven moeten zijn, maar ligt in plaats daarvan al drie jaar alleen maar op bed in een donkere kamer. In Nederland is ze uitbehandeld. Haar enige optie is een behandeling in een Duitse kliniek, waar 35.000 euro voor nodig is...

Uitzichtloos
Het leven van de 20-jarige Demi speelt zich voornamelijk af in een donkere kamer. Het lukt haar de meeste dagen niet om uit bed te komen, omdat ze zich zo slecht voelt. Heel af en toe, als ze een goede dag heeft, kan ze even uit bed en in een rolstoel. Ze heeft nooit kunnen leven als een normale tiener en haar situatie is in de loop der jaren alleen maar verslechterd.

Heftige pijn
Haar heftigste symptomen zijn het dag en nacht hebben van hevige zenuw-, bot- en spierpijn, extreme vermoeidheid, hevige spasme-aanvallen, overgevoeligheid voor licht, geheugenproblemen, benauwdheid, misselijkheid, zweetaanvallen en ze kan alleen maar de hele dag om alles huilen omdat ze het niet meer aankan... Dit is al 8 jaar aan de gang en de situatie is uitzichtloos geworden. Zo wil ze niet nog jaren leven.

Laatste redmiddel
Girlscene kreeg een wanhopige mail van vriendinnen van Demi. Zij luiden de noodklok. Ze zien Demi steeds verder achteruit gaan. In Nederland is er geen behandeling meer mogelijk. Haar enige mogelijkheid nu is een levensreddende stamcelbehandeling bij Infusio in Duitsland. Deze behandeling boekt heel goede resultaten en zal ervoor zorgen dat haar immuunsysteem een reset krijgt zodat haar lichaam zelf weer kan gaan vechten tegen deze afschuwelijke ziekte. Deze behandeling heeft een slagingspercentage van 85%, het hoogste van alle Lyme behandelingen die er bestaan. Als de Lyme nu niet behandeld wordt zullen de bacteriën haar lichaam nog meer verwoesten en dat kan levensbedreigend worden... Dit is dus echt haar laatste redmiddel!

Jouw hulp is nodig!
Er is één probleem: de behandeling in Duitsland kost €35.000. Door alle kosten van de vorige behandelingen en het moeten aanschaffen van medische hulpmiddelen uit eigen zak zoals een traplift kunnen Demi en haar familie dit niet zelf meer bekostigen. En ook deze behandeling wordt zoals altijd met Lyme niet vergoed door de verzekeringen. Alle hulp groot of klein is dus ontzettend welkom!

Wil jij Demi helpen?
Op 14 april 2018 gaat er een team voor haar meedoen aan Lopen voor Lyme en tot die tijd wordt er dus geld opgehaald voor Demi. Alle donaties gaan rechtstreeks naar haar rekening en worden dus niet binnengeharkt door een stichting of tussenpersoon.

♥ Doneer hier voor het hardloopteam
♥ Je kunt ook rechtstreeks doneren op rekeningnummer NL09 INGB 0660 2970 94 t.n.v. Mw D Fu (Beschrijving "Donatie Behandeling Demi Fu).
♥ Wil je op de hoogte blijven van Demi's situatie? Like de Facebookpagina.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved