Celebs

Zo kwam Monica Geuze erachter dat ze zwanger is

Vlak voor de jaarwisseling maakte Monica Geuze bekend dat ze in blijde verwachting is. Inmiddels zijn we al een beetje aan het idee gewend, maar voor velen kwam de zwangerschap als een grote verrassing. En wij blijken niet de enigen te zijn! Monica was zelf ook enorm verrast. Ze vertelt voor het eerst het verhaal hoe ze erachter kwam dat ze zwanger is.

Zwangerschapstest
Monica schoof aan bij het programma Juice van YouTube-kanaal Concentrate. Daar vroeg Kaj Gorgels hoe ze erachter kwam dat ze zwanger is. “Ik was nog niet ongesteld geworden en Lars zei: ‘haal even een test’. Waarop ik zei: ‘Nee joh, dat doe ik eind van de week wel, dat is helemaal niet waar. Dat komt goed.” Maar toen was de vlogger een kwartier te vroeg voor een lunchafspraak en besloot ze tóch even een test te halen. “Ik dacht, ik doe het wel even in de wc van die lunchroom,” gaat Monica verder. “Ik zag twee streepjes en dacht: ‘niets aan de hand’, tot ik op de bijsluiter keek. Er was dus wél wat aan de hand.” Ze belde daarna meteen haar vriend Lars om het grote nieuws te vertellen. 

Nieuw huis?
De brunette vertelt ook hoe het met haar nieuwe huis staat. Monica heeft een tijd geleden een nieuw huis gekocht, maar het is de bedoeling dat er weer een nieuw huis komt. Monica en Lars willen graag een gezinswoning. “Lekker rijtjeshuis, lekker gezinnetje erin,” vertelt ze. 

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀