Celebs

Oeh la la! Mascha vertelt pikant verhaal over Burning Man

Als je Mascha al een tijdje volgt, weet je dat ze al een aantal keer naar het festival Burning Man is gegaan. De vlogger laat óók vaak genoeg doorschemeren dat daar behoorlijk heftige dingen gebeuren, vooral als je een beetje preuts bent. De vrouw van Gregor onthult in een nieuwe video een pikant verhaal. Ze noemt het niet voor niets een 18+ verhaal…

Schaafijs
Mascha is van plan om de komende tijd meer story time video’s over Burning Man op te nemen. Ze trapt af met een pikant verhaal dat alles te maken heeft met schaafijs. Mascha en Gregor wilden dolgraag schaafijs eten, omdat het enorm warm was op het festival. De twee liepen naar de schaafijs-kraam, maar daar was iets vreemds aan de hand. Er stonden twee rijen: een mega lange rij en een super korte rij. De korte rij had een speciale naam: de flash line.

Flash line
Ze kwamen er al snel achter wat de flash line inhoudt. “En ja hoor, de voorste persoon in de flash line deed keurig haar bikini opzij,” vertelt Mascha. Je moet dus iets ‘flashen’ om een schaafijsje te krijgen. Bij de lange rij hoeft dit niet. Het is dus je eigen keuze. Mascha onthult dat Gregor zo in de flash line was gaan staan, maar ze dat zelf niet zag zitten. De twee hebben dus gewoon in de lange rij gestaan voor een ijsje. 

Mild verhaal
Mascha is van plan om nog veel meer heftige verhalen over Burning Man te vertellen. “Dit is een vrij mild verhaaltje,” schrijft ze onder de video. “Weet ook dat dit voor mij persoonlijk de eerste keer was (inmiddels 3x geweest en ja tegenwoordig zou ik voor de flash line gaan haha) maar voor veel mensen is dit best wel een beetje heftig of gek.”

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress