Lifestyle

Dingen waar jongens zich voor 'schamen' (bevestigd door mannen)

Ze mogen zich dan wel zelfverzekerd gedragen, maar ook mannen schamen zich. Het zal je verbazen waarover en eigenlijk is het best wel schattig. We zien ze niet als de meest emotionele personen, maar deep down hebben ze ook gevoelens. Ze hebben hun trots maar ook hun schaamte, en naar dat laatste zijn wij reuze benieuwd. Jij ook? Hieronder lees je over welke acht dingen mannen zich stiekem best wel schamen. 

1. Dat hij onzeker is
Schijn bedriegt, want ook mannen zijn onzeker. Ze geven het niet graag toe, omdat onzeker zijn is helemaal niet stoer is volgens hem. Zijn onzekerheid kan over van alles gaan: zijn lichaam, zijn gedrag of zelfs over meisjes.

2. Dat hij verliefd is
Wij meiden bespreken het met al onze vriendinnen, maar jongens houden het liever voor zichzelf. Zeker in het begin van de verliefdheid ontkent hij het van alle kanten, praten over gevoelens vindt hij erg lastig. Je bent kwetsbaar wanneer je verliefd bent, laat dat nou net een gevoelig puntje zijn bij mannen.

3. Dat hij geen zin heeft in seks
Wij vrouwen mogen seks om elke reden afslaan, maar van mannen verwachten we dat ze een libido van hier tot Tokio hebben. Ook mannen hebben weleens geen zin of sterker nog: ze krijgen hem niet omhoog. Hij vindt dit beschamend en praat het met niemand over, best sneu eigenlijk…
dingen jongens schamen mannen
4. Dat hij vrouwelijke drankjes lekker vindt
Een gin-tonic is nog op het randje, maar dat hij Trojka-Sprite heel lekker vindt zegt hij tegen niemand. Wij vrouwen drinken zoete drankjes naar hartenlust, terwijl hij de keuze heeft uit bier of mixjes als Whisky en Bacardi. Hij is bang dat hij verwijfd overkomt en daarom bestelt hij maar een biertje.

5. Dat hij naar andere mannen kijkt
Hij kijkt naar andere mannen, net zoals wij naar andere vrouwen kijken. Wij kwijlen bij de outfits van Claartje Rose en Negin Mirsalehi, terwijl hij wegdroomt bij de spieren van Rico Verhoeven en Joel Beukers. Wij zien het als een vrouw er goed uitziet en hij ziet het ook als een man er goed uitziet, dit zal hij alleen nooit toegeven.

6. Dat hij jouw series stiekem wel leuk vindt
Zuchtend stemt hij in om nóg een aflevering Riverdale te kijken. Stiekem zit hij helemaal in het drama rondom de Black Hood en hoopt hij dat Betty en Juggie weer bij elkaar komen, maar toegeven? Hó maar! Hij kijkt het voor jou, omdat jíj het zo leuk vindt…

7. Dat hij de tijd neemt om zich klaar te maken
Dat jij een uur doet over het klaarmaken vindt hij prima, maar zelf is hij het liefst zo snel mogelijk klaar. Dit vindt hij makkelijker en mannelijker, urenlang tutten is volgens hem voor vrouwen. Dat hij wat extra tijd aan zijn haar heeft besteed zal hij nooit – maar dan ook nooit – toegeven.

8. Dat hij enthousiast is
Hij speelt te allen tijde de cool guy. In jullie gezamenlijke vakantie heeft hij ‘wel zin’, terwijl jij je er al maanden op verheugd. Geloof ons, hij doet dit ook. Jongens zijn alleen te trots om toe te geven dat ze ergens naar uitkijken en enthousiast zijn.

Bron: thetalko.com, yourtango.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved