Yay! Coca-Cola Light komt in vier (!) nieuwe smaken

Food door Emma

Ben je de vertrouwde smaak van Coca-Cola Light beu? Dat is nu geen reden meer om het drankje te laten staan, want Coca-Cola Light komt met nieuwe smaken! Het zijn maar liefst vier nieuwe smaken die zorgvuldig zijn uitgekozen.. Ben je benieuwd welke nieuwe smaken er op de markt zijn gebracht? We geven je vast een hint: het zijn fruitige varianten. 

Coca-Cola brengt bijna nooit nieuwe smaken uit, maar nu vonden ze het toch tijd om wat nieuws te proberen. En dat is niet het enige, ze hebben ook het ontwerp van het blikje veranderd. Naast de vetrouwde Coca-Cola Light, is het drankje nu ook beschikbaar in de volgende smaken:
♥ Ginger Lime
♥ Twisted Mango 
♥ Zesty Blood Orange
♥ Feisty Cherry

Coca-Cola brengt de vier smaken niet zomaar uit. Het frisdrankmerk heeft er maar liefst twee jaar over gedaan om dé perfecte smaken te vinden. Daarvoor hebben 30 smaken de revue gepasseerd, en uiteindelijk kwamen deze vier smaken als lekkerste uit de bus. Alle reden om de nieuwe Coca-Cola Light drankjes eens te proberen! Helaas zijn de nieuwe smaken alleen in Engeland en Amerika uitgebracht. Fingers crossed dat ze binnenkort ook naar Nederland komen!

Beeld: iStock