Fashion

Dit worden de fashion trends in zomer 2018

De winter is nog niet eens voorbij en nu spotten we in de winkels en op de catwalk alweer de trends voor het voorjaar van 2018. In de lente komen onder andere ruiten, kleine bloemetjes en de jumpsuit komen weer terug. Wij hebben een aantal trends voor jou op een rijtje gezet om alvast weg te dromen bij de lente die eraan komt.

Ruiten:
De bekende ruitjesprint is over een paar maandjes weer volop te zien in de straten. Eigenlijk is deze print van alle tijden, maar in het voorjaar van 2018 zie jij deze trend extra vaak voorbijkomen. Klik hier voor een artikel met nog meer ruitjes.

View post on Instagram
 

Ouderwetse bloemetjes:
De bloemenprint zie jij dit jaar ook veel voorbijkomen op zowel tassen, als schoenen en jassen. Het is een beetje een ouderwets bloemetje, maar heel stoer als je het aantrekt in combinatie met stoere boots. 

View post on Instagram
 

Riemen:
Ook dit voorjaar zijn er weer volop riemen te zien. De riemen worden zoals altijd gedragen om broeken, maar ook om jurkjes, lange T-shirts of rokjes.

View post on Instagram
 

Strookjes:
Ja je ziet het goed, de strookjes gaan we weer veel zien dit jaar. Het ziet erg altijd zo lekker zomers en speels uit!

View post on Instagram
 

Jumpsuits:
De jumpsuit ligt dit voorjaar weer in de winkels. Het is super makkelijk, want je hoeft geen broek en T-shirt bij elkaar te zoeken. Een nadeel hiervan is dat je het helemaal moet uittrekken als je naar het toilet gaat.

View post on Instagram
 

Denim on Denim:
Denim on Denim blijft ook een trend die bijna elk jaar wel terug komt. Dit voorjaar worden er vaak spijkerbroekjes of rokjes gecombineerd met spijkerjassen.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Lees ook: Kortingscodes, kortingen en deals van Bol.com

Must reads 👀