Celebs

Heel anders: Zo zien Beyoncé's natuurlijke krullen eruit

We hebben Queen B. al met heel wat haarstijlen gezien. Kort, lang, krullen, steil: ze rockt het allemaal. Veel van haar extravagante kapsels waren pruiken, maar ook met haar eigen haar worden de mooiste creaties gemaakt. Op elke rode loper fleekt ze met haar lange lokken. Wij zijn hartstikke benieuwd met wat voor coupe Beyoncé ’s ochtends uit bed stapt… Haar kapper laat het aan ons zien!

Beyoncé is een van de meest bekende en geadoreerde zangeressen die op deze planeet rondloopt. Wie zingt er nou niet mee met Single Ladies of Who Run The World? We kennen haar allemaal en we houden van haar. We willen alles van haar weten: wat ze eet, wat ze drinkt en hoe ze eruitziet voordat de glam squad haar heeft omgetoverd.

Pruiken

Alle fanatieke Queen B fans denken dat Beyoncé vaak een pruik draagt. Ze heeft in 2013 nog een korte pixie cut geknipt, terwijl het haar nu alweer extreem lang is… Hoe kan dat toch? Haar kapper heeft bevestigd dat haar lokken al lang zijn aangegroeid en dat ze zelden een pruik draagt. Haar trouwe haarstylist Neal Farinah haalt alle verdenkingen onderuit, hij laat duidelijk weten dat echt niet alle donkere vrouwen pruiken of weaves (dit zijn hairextensions) dragen.

Hij laat het volgende weten via Instagram:
“Soms moeten vrouwen keuzes maken, en donkere vrouwen zijn echt niet de enigen die pruiken, weaves en haarstukken dragen – onthoud dat. En onder al die pruiken, weaves en haarstukken hebben donkere vrouwen een van de mooiste soorten krullend haar. Het is een keuze die vrouwen maken, en veel toevallig kiezen veel donkere vrouwen ervoor om een pruik of weave te dragen. Als zij dat wil is dat niets mis mee. Dus het gerucht dat donkere vrouwen amper haar hebben? Denk daar nog maar eens over na, want ze hebben een van de mooiste soorten haar.”
beyonce haar krullen

The real deal

Op de Instagram van Neal Farinah laat hij zien wat het echte haar is van Beyoncé. Door hashtags als #naturalhair en teksten als ‘SLAY ME THAT NATURAL CURLY HAIR’ laat hij ons weten dat Beyoncé deze prachtige bos krullen van moeder natuur heeft gekregen. Aan de kapsels op de volgende foto’s is dus geen nep haar te pas gekomen. Je kunt hieronder zien hoe prachtig haar natuurlijke lokken zijn. Wat zijn de genen toch oneerlijk verdeeld in deze wereld…

 

BEAUTIFUL NATURAL CURLY HAIR #hairstylist #nealfarinahsalon #nealfarinahsaloninc #nealfarinahinc

Een bericht gedeeld door Neal Farinah (@nealfarinah) op

Bron: refinery29.com, Neal Farinah | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook