Lifestyle

Femke: 'Ik ben midden op straat seksueel misbruikt'

1

Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen in het leven. Helaas maak je soms ook minder leuke dingen mee. Want vervelende en heftige dingen horen jammer genoeg ook bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer: een meisje dat is misbruikt toen ze op straat aan het spelen was.

Ik was vijf jaar oud, het was lente en ik was samen met mijn zusje buiten aan het spelen. Zij op haar driewieler en ik op de step. Er was een blok huizen waar je omheen kon fietsen. Een deel daarvan is volledig uit het zicht en samen met mijn zusje waren we daar steeds maar rondjes aan het fietsen. Op een gegeven moment gaat een van de tuinhekjes open en er komt een man uit lopen, die duidelijk op de motor ging stappen die ernaast stond. Hij had grijs haar en hij droeg een zonnebril. Volledig in het zwart en onherkenbaar. Lichtelijk geïntimideerd stap ik van mijn step af en wacht tot de man weg is. Mijn zusje die eerst voor me fietste was nu weg, maar waarheen wist ik niet. Waarschijnlijk nog een rondje fietsen.
heftig verhaalTerwijl ik wacht tot die man weg gaat gebeurt er iets vreemds, hij zet een stap naar me toe en hurkt recht voor me. Hij vroeg wat dingetjes en praatte met me. Onwetend als ik was praatte ik vrolijk terug. Tot op dat moment hij mijn broek uitdeed en mijn onderbroek volgde. Wat ik precies dacht weet ik niet meer, maar schaamte was het belangrijkste gevoel dat door mijn lijfje raasde. Hij deed rare dingen met zijn vingers maar ik begreep het niet. 'Poesiemiauw', noemde hij het en ik geloofde het allemaal wel. Na lange tijd, hees hij mijn broekje en ondergoed weer omhoog en na een 'doei' vertrok ik naar huis, waar ik het hele tafereel vrolijk aan mijn moeder vertelde. Die schrok zich natuurlijk helemaal rot!

Wil jij ook graag jouw heftige verhaal delen op Girlscene? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar info@girlscene.nl onder vermelding van: 'Heftig verhaal'.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Nutella

    Wtf .. zulke mannen zijn walgelijk.

  1. 1