News

MAC gaat samenwerken met dit merk en het resultaat is fantastisch

We beginnen het jaar goed, want één van onze favoriete make-up merken gaat samenwerken met één van onze all time favorite brands. Binnenkort kunnen we in de winkels van MAC niet alleen lippenstift, foundation of eyeliner kopen, maar ook de Beautyblender. Yes! Een match made in heaven als je het ons vraagt. 😉 Lees hier vanaf wanneer de speciale Beautyblender te koop is.

Beautyblender + MAC
We weten oprecht niet meer hoe we onze foundation aanbrachten voordat de Beautyblender in ons leven kwam. De perfecte finish en flawless applicatie zorgen ervoor dat we niet meer zonder de spons kunnen. We love it!

We zijn duidelijk niet de enige die dol zijn op de applicator, daarom gaat MAC Cosmetics samenwerken met het merk Beautyblender. Fun fact: het woord ‘beautyblender’ was het meest gezochte woord van 2017.

De merken zelf noemen de samenwerking een ‘match made in heaven’ en wij kunnen alleen maar héél hard knikken. 

Verkrijgbaar
Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op de samenwerking. Vanaf morgen (4 januari) liggen de Beautyblenders in de schappen bij de eigen winkels van MAC en kun je de Beautyblender online shoppen via de website van MAC.

Vergeten waarom een Beautyblender zo fijn is? Of wil je weten hoe je een Beautyblender gebruikt? Bekijk dan onze video.

Watch on YouTube

Bron: TeenVogue, Brit+co | Beeld: iStock

Must reads 👀