Overzeese liefde: 'Hij zegt dat hij naar Nederland komt, maar dat moeten we nog zien...'

Lifestyle door Redactie

Heb jij tijdens je vakantie ooit een lover ontmoet? Was het een local of een Nederlander? Zijn jullie nog steeds samen of was de afstand te ver? In deze rubriek delen Girlscene lezeressen hun ervaring met een vakantieliefde. Vandaag het verhaal van een lezeres in Frankrijk.

Verjaardag
Mijn zomervakantie was geweldig. Ik ben voor 3,5 week naar Frankrijk geweest. In het begin weet je natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren. Natuurlijk hoop je dat je een vakantieliefde vindt, maar of het ook écht uitkomt is nog maar de vraag... Ik was ongeveer een halve week op de camping toen mijn zusje, een vriendin en ik aan de praat raakte met iemand van de animatie. Hij was erg gezellig en vroeg of we samen met hem zijn verjaardag wilden vieren.

Die avond gingen we voor zijn verjaardag, samen met nog een vriend, wat drinken. Dit deden we buiten de camping, omdat hij niet op de camping mocht drinken. Hij is Frans, maar kon heel goed Engels. In zijn animatieteam was er ook nog een andere jongen. Ik had hem al een paar keer voorbij zien lopen en vond hem wel iets hebben. Ik vroeg aan hem wat zijn naam was en vervolgens zei mijn vriendin voor de grap dat ik hem leuk vond. We moesten allemaal lachen, maar stiekem vond ik hem wel erg leuk...

Discoparty
Ik raakte met de leuke animatie jongen aan de praat en het was erg gezellig. De volgende dagen was het heel veel aankijken, maar hadden we niet de kans om te praten omdat hij veel aan het werk was. Totdat er een discoparty was op de camping. Die avond hebben we heel veel gedanst werd er genoeg geflirt. De volgende dag vroeg hij om mijn Snapchat en hebben we gepraat.

Eigenlijk vond ik het allemaal een beetje eng. Het liefst probeerde ik het te negeren, maar dat lukte niet goed aangezien we elkaar heel vaak tegenkwamen. Op een gegeven moment vroeg hij: "Wat doe je vanavond", (In het Engels natuurlijk) en dacht ik: Weetje wat? Lets do this!

Eerste date
We spraken af om ‘s avonds naar het strand te gaan. Dit was de meest romantische avond van mijn leven! We liepen hand in hand naar het strand en zijn daar gaan zitten. We hadden een heel mooi uitzicht over de zee met een skyline en hebben heel lang gepraat. Na een tijdje gingen we in de zee staan, om te voelen of het nog warm was. Hij keek me aan en zei: ''Je t'aime'' en zoende me. Het was zó romantisch! Daarna hebben we nog op het strand gezoend en ben ik op zijn rug terug naar de camping gegaan.

De dagen daarna waren heel leuk: Stiekem zoenen in het animatie huisje en héél veel flirten. Zijn collega's wisten wel van onze ‘relatie’, maar eigenlijk was het verboden. Daarom moest het allemaal stiekem, wat ik eigenlijk ook best leuk vond. ;-)

Afscheid nemen
De laatste dag van mijn vakantie zijn we samen naar het strand gegaan. Hij gaf me toen een armbandje, die hij ook had, en zei: '' You are mine now''. We gaven elkaar een afscheidszoen en een lange knuffel. Toen ik alleen terug liep moest ik wel even wat tranen wegvegen...

Dit is nu twee maanden geleden en ik mis hem heel erg. We sturen elkaar veel berichtjes en foto's, maar het liefst wil ik dat hij nu voor me staat. Hij zegt dat hij naar Nederland komt, maar dat moeten we nog zien... Ook is de kans klein dat ik volgend jaar weer terug ga naar dezelfde camping.

Ik mis hem en denk nog elke dag aan hem.

Jouw verhaal op hier?
Vertel jouw verhaal in minimaal 350 woorden en maximaal 600 woorden en mail dit naar danique@girlscene.nl met als onderwerp 'vakantieliefdes'. En wie weet lees jij binnenkort jouw verhaal terug op Girlscene. Voor meer informatie check dit artikel.

Beeld: iStock