News

Monica Geuze onthult eerste details over haar zwangerschap (het geslacht!)

5

Vlak voor de jaarwisseling maken Monica Geuze en Lars Veldwijk groot nieuws bekend. De tortelduifjes verwachten volgend jaar hun eerste kindje. Het babynieuws kwam voor velen als een verrassing, omdat de vlogger eerder zei nog even te willen wachten met kinderen. Monica is in de wolken met haar zwangerschap en onthult de eerste details. Zo praat ze onder anderen over het geslacht én de naam. 

13 weken
"Yaaay!! Best christmas gift ever, we're expecting." Zo kondigde de vlogger haar zwangerschap aan. Meer informatie gaf ze niet. Gelukkig vertelt ze in een korte vlog voor RTL Boulevard meer over haar zwangerschap. Monica onthult dat ze 13 weken in verwachting is. In het begin van haar zwangerschap voelde ze zich prima, maar nu heeft ze elke ochtend last van misselijkheid. "Maar dat is het natuurlijk allemaal waard," aldus Monica.

Geslacht & naam
De vriendin van Lars zegt zelfs iets over het geslacht en de naam! "We weten het geslacht al en we hebben ook al een naam," biecht ze op. Helaas geeft ze verder geen details en waarschijnlijk gaan we die ook niet krijgen. "Die houden we allemaal geheim totdat het zover is." Monica bedankt iedereen voor de lieve reacties en laat weten dat ze 'helemaal blij, vrolijk en gelukkig' is. 

 

Hi Milf 😍❤️

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved