Celebs

Rapper Boef is miljonair en dat maakt hij op een aparte manier bekend

Rapper Boef heeft zijn levensdoel bereikt. Hij heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij graag een bedrag met zes nullen op zijn bankrekening wil hebben. De BN’er heeft er de afgelopen tijd alles aan gedaan om zich miljonair te kunnen noemen. Dat is hem gelukt! Rapper Boef kondigt zelf aan dat hij miljonair is.

Life goal
De rapper, wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, kan zich op zijn 24ste miljonair noemen. Daar heeft hij hard voor gewerkt. In interviews en zelfs in zijn nummers geeft hij toe dat het zijn grote droom is om een miljoen te hebben. Dat is hem op de valreep van 2017 nog gelukt! En dat nieuws maakt hij – apart genoeg – zelf bekend. De rapper plaatst een foto op Instagram met het bijschrift ‘miljonair’.

Quote
Dat Boef nu miljonair is, komt niet als een verrassing. Hij onthulde in een interview met het NRC Handelsblad dat hij veel verdient. “80k per maand is redelijk normaal. Vergeet niet dat ik zo dertig optredens per maand heb, dus reken maar uit,” zei hij. Dat Boef zijn life goal heeft bereikt, betekent niet dat hij stil gaat zitten. Hij heeft namelijk nog een ander doel: “Over een paar jaar hoop ik in de Quote te staan. Geld is belangrijk; het zorgt voor vrijheid. Daarvoor investeer ik mijn centen verstandig.”

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀