News

Deze YouTuber heeft een tattoo laten zetten voor haar man

Afgelopen week zagen we al dat rapper Lil’ Kleine de naam van zijn vriendin op zijn arm had laten tatoeëren. Vandaag komt er een andere bekende Nederlander met het nieuws een tatoeage voor haar vriend te hebben gezet. Ai, als ze daar maar geen spijt van krijgt…

Tattoo

YouTuber Mascha (Beautygloss) en haar man Gregor zijn as we speak samen op vakantie in Las Vegas, Amerika. Bij een bezoek aan het buitenland hoort natuurlijk ook een souvenir. Terwijl veel van ons kiezen voor een standaard souvenir uit de winkel besloot Mascha het anders aan te pakken… Samen met haar vriend Gregor (Foef) nam ze een tattoo(!) als aandenken aan de vakantie.

Ufo

In de nieuwste mukbang video van Mascha leggen Mascha en Foef uit waarom ze een tattoo hebben gezet. Mascha wil al zo’n 1,5 jaar een tattoo samen met de liefde van haar leven, maar wist niet goed wát ze wilde laten tatoeëren. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor een ‘ufo’. De twee zijn namelijk gek op reizen en planeten. "Het is cute en grappig. Het is komisch, maar niet té", aldus Mascha.

Bekijk hier de tatoeage van Mascha en Foef.

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved