Lifestyle

13 dingen die alleen meiden met grote borsten herkennen

De een is gezegend met een grote voorgevel en de ander kan hier alleen maar van dromen. Toch is het niet altijd een pretje als jij een flinke bos hout voor de deur hebt. Shirtjes die te strak zitten en dan hebben we het nog niet gehad over dat bezoekje aan de lingeriezaak. Het is echt niet altijd een pretje als je grote borsten hebt en wij kunnen jou haarfijn vertellen waarom. 

1. Shirtjes koop jij altijd in een grote maat
Uit voorzorg neem je altijd een grote maat mee naar de paskamer, want de kans zit er dik in dat het bij jouw boezem een tikkeltje te strak zit, zoals gewoonlijk. Als jij een maat door moet geven, is dat automatisch het grootste wat er is, want anders weet jij al hoe laat het is. 

2. 's Avonds je bh uitdoen, is het fijnste wat er is
De hele dag kijk je ernaar uit om dat ding uit te doen. Het snijdt in je huid en dat is gewoon vreselijk. Als je eenmaal het hoogtepunt van de dag hebt bereikt dat je alles lekker los kunt laten, ben jij de gelukkigste persoon op aarde. Pff... Wat een opluchting. 

3. Sportbh vergeten is geen sporten voor jou
Sporten zonder jouw vertrouwde sportbh is absoluut geen optie. Als jij je sporttas opent in de sportschool en je komt erachter dat je hem vergeten bent, ga je meteen weer naar huis toe. Dan maar een keertje niet sporten.

4. Sporten zonder supersonische sportbh is geen optie
Sportbh vergeten is al drama, maar als je geen fatsoenlijke hebt, is dat ook geen doen. De boel moet bij jou goed in het gareel worden gehouden anders is sporten geen pretje. 

5. Een nieuwe bh kopen is vré-se-lijk
Met goede moed loop jij de lingeriewinkel binnen, maar de moed zakt al snel in je schoenen. Je hebt zoveel bh's aangehad en niks past fatsoenlijk. Bij de ene floept je tiet eruit en bij de ander zit het achter weer te los of te strak. Struggels for life!

6. Het maakt je niet rijker
Jouw borsten passen niet zomaar in alle bh's. Vaak hoef je het nog niet eens te proberen bij winkels als HEMA. Jij past alleen bh's met een iets hoger prijskaartje. 

grote borsten7. Strapless? No way!
Weinig kans dat er een strapless bh bij jou in de kast ligt. Geen denken aan dat jij rondhuppelt met zo'n ding. Nee, een strapless bh is niet voor jou gemaakt.

8. Knoopjes schieten altijd los
Blousjes met knoopjes zijn voor jou altijd tricky. Je hoeft maar één enthousiaste beweging te maken en alle knoopjes schieten meteen los. 

9. Bikini's zijn ook drama
Het floept alle kanten op en daar zit jij totaal niet op te wachten. Wat een drama om een geschikte bikini te vinden voor in de zomermaanden. Een leuk lapje stof ervoor is voor jou geen optie. Jij moet gewoon iets stevigs hebben om de boel bij elkaar te houden. 

10. Een tasje draag jij nóóit schuin
Als jij een tasje schuin draagt, verdwijnt het riempje eigenlijk gewoon tussen je pluspunten. Je vindt het niet mooi en een tikkeltje gênant, dus een tasje hang jij om je schouder. Klaar. 

11. Vriendinnen zijn jaloers
Je had graag een stukje van jou aan een vriendin gegeven, maar zo werkt het helaas niet in het leven. Jaloers, zeggen ze. Pff... Ze moesten eens weten!

12. Zweten, zweten en nog meer zweten
Als het een beetje lekker weer is buiten, dan merk jij dat meteen aan je boezem. Zweet. Overal zweet.

13. Een coltrui is niet voor jou bestemd
Je vindt hoge truitjes zo ontzettend leuk, maar als je dit draagt, lijkt het allemaal nóg groter. In jouw kast hangen dus geen coltuitjes, helaas.

Bedankt voor de tip Merve D.!

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook