Lifestyle

Met deze tip blijf je tijdens de feestdagen op gewicht

Kerstkransjes, kerstbrood met roomboter en het gourmetstel zijn natuurlijk échte kerst must haves. Ondanks dat tijdens de feestdagen eten centraal staat (sorry not sorry) verlaten we het kerstdiner liever niet vijf kilo zwaarder. 😉 Gelukkig hebben wij nu dé tip om tijdens de feestdagen op gewicht te blijven. Lees je mee?

Vind jij sporten saai en ben je het zat om constant alle lekkere dingen aan je neus voorbij te laten gaan? Goed nieuws: met de volgende tip hoef jij je dit jaar tijdens de feestdagen geen zorgen te maken over extra kilo’s. Yes!

Wanneer je slecht slaapt, weinig energie hebt, last hebt van een opgeblazen gevoel of een paar kilootjes wil verliezen dan hebben wij dé perfecte oplossing: de detox thee van Tastea.

De detox kuur van Tastea duurt 30 dagen en bestaat uit twee verschillende blends: één voor in de ochtend (Detox Morning) en één voor de avond (Detox Evening). De thee is niet alleen goed voor, maar ook nog eens super lekker. De thee smaakt naar appel, citroenmelisse en sinsasappel en is zelfs nóg lekkerder uit de speciale theebeker.

Ook Laura Ponticorvo is groot fan van de thee van Tastea om op gewicht te blijven. Met hulp van de thee blijft ze gezond en in shape voor haar bruiloft.


Detox thee niet helemaal jouw ding? Don’t worry! Tastea lanceert namelijk regelmatig nieuwe theeën, zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Houd dus de facebookpagina van Tastea goed in de gaten voor nieuwe productlanceringen. Of bestel je eigen thee hier.

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tastea

 

Must reads 👀