Hebben! Deze oliebol is gevuld met Tony's Chocolonely karamel-zeezout en het is te lekker

News door Renee

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij hebben ontzettend veel zin in oliebollen. Helemaal nu we erachter zijn gekomen dat er TONY'S CHOCOLONELY oliebollen bestaan. AHHHH! Bij de oliebollenkraam bij Coppelmans Valkenswaard verkopen ze nu namelijk bollen die gevuld zijn met de populaire karamel-zeezout chocolade van Tony's. Dat heb je toch gewoon nodig in je leven?

De kerst is net afgelopen of we denken alweer aan oliebollen, maar who cares? Als ze gevuld zijn met Tony's Chocolonely is het in onze ogen helemaal oké om er alvast van te dromen. Die droom wordt voor de Brabanders werkelijkheid, maar helaas zijn ze voor de Girlscene redactie onbereikbaar. De oliebollen worden voor zover we weten namelijk alleen in Valkenswaard verkocht. 

tony's chocolonely oliebol

tony's chocolonely oliebolDamn, ziet het er niet goed uit? We kunnen je in ieder geval vertellen dat de oliebol heerlijk zou smaken. Wanneer je een hap neemt van de oliebol komt de smaak van romige chocolade je tegemoet en proef je de gouden combinatie van karamel en zeezout. Hmmmm. Als je nu niet ontzettend veel honger krijgt, dan weten we het ook niet meer! Misschien toch maar een tripje naar Brabant doen...?

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Naomi de Rue