Deze 7 dingen die wij doen vinden jongens erg vervelend

Lifestyle door Karlijn

We doen allemaal ons uiterste best om leuk gevonden te worden. We doen extra aardig tegen hem en besteden net iets meer tijd aan ons uiterlijk. Hij zal veel dingen leuk vinden, toch doen we ook veel dingen die hem ergeren zonder dat we het doorhebben. De volgende zeven dingen doen wij zonder dat we het door hebben en vindt hij best wel vervelend.

Complimenten afwijzen
Hier zijn we allemaal schuldig aan. Hij zegt "Wat zie je er mooi uit vandaag!", en jij antwoordt met "Oh ik kom zo uit bed gerold hoor". Hij vindt je er leuk uitzien, anders had hij het niet gezegd. Dus antwoord voortaan gewoon met een simpele 'dankje'.

Klagen over andere meiden
Hoe erg jij je ook ergert aan dat ene betweterige meisje in je klas of die ene sletterige 'vriendin': het boeit hem niet. Jongens voelen deze mean-girl-drama niet. Het wordt na een tijdje erg vervelend als jij voor de tiende keer de foto van dat ene meisje laat zien dat je haat-volgt op Instagram.

Je ziet overal fouten in
Je hebt overal wel iets op aan te merken, of het nou zijn outfit is of het restaurant waar jullie zitten. Ja, wij vrouwen hebben iets meer feeling voor gezellige tentjes en leuke kleding... Maar het gaat erom dat hij zijn best heeft gedaan en jij dat afkraakt. Wees wat positiever, dat vindt hij veel aantrekkelijker.Je bent niet duidelijk
We hebben allemaal weleens chagrijnig "nee, er is niets" naar hem gesnauwd terwijl er wel degelijk iets is. Hij voelt dit ook en het liefst wil hij gewoon dat je hem zegt wat je dwars zit. Het is beter voor jullie relatie als jij duidelijk bent en de problemen bespreekt. Dat grumpy gedrag vindt hij hartstikke vervelend.

Je biedt nooit aan om te betalen
Negen van de tien jongens staan erop dat zij het etentje/ de bioscoopkaartjes/ de drankjes betalen. Het kan nooit kwaad als jij aanbiedt om de rekening te splitten, hij wijst het waarschijnlijk toch af. Je hebt hiermee wel laten zien dat je het serieus meent en niet mee gaat voor een gratis etentje. Jongens voelen zich ook wel eens gebruikt en hiermee voorkom je dat gevoel.

Je praat veel over je ex
Het is goed dat je hem laat weten dat je een ex hebt, maar hij vindt het vervelend als jij te vaak over hem praat. Hij gaat zich afvragen waarom jij het nog steeds over die ex hebt terwijl je met hem samen bent...

Je geeft gemengde signalen
Hij denkt een stuk simpeler dan jij, dus hij heeft duidelijkheid nodig. Dat jullie veel contact hadden en jij vervolgens een dag niets van je laat horen vindt hij erg verwarrend. Hij houdt wel van een beetje hard to get zolang hij maar niet genegeerd wordt.

Bron: love.allwomanstalk.com, yourtango.com | Beeld: iStock