Video Lifestyle

OMG: HEMA heeft een kersttrui voor je hond

Sinterklaas is pas net weer vertrokken naar Spanje, maar op de Girlscene’s HQ zijn we al helemaal in de kerststemming. We luisteren non-stop naar foute kerstliedjes (All I want for christmaassss...) en kunnen het niet weerstaan om de ene na de andere foute kersttrui te kopen #guilty. Ook jouw trouwe viervoeter kan er tijdens de feestdagen volgens de laatste trends bijlopen met de kerst(!) onesies van HEMA. 

Foute onesie
Na ALDI komt nu ook HEMA met een foute kersttrui. Niet voor jou, maar voor je trouwe viervoeter. Tijd dus voor jouw doggie om deze kerst de show te stelen. ;-) De onesie van HEMA heeft kerstvlokken, rendieren en natuurlijk een fout printje. Dé perfecte outfit voor de feestdagen dus. Het beste aan de onesie is de capuchon met eland(!)-oren. OMG, stel je eens voor hoe schattig jouw hondje eruitziet met dit pakje aan. We love!

Voor alle honden
Je hoeft niet bang te zijn dat jouw beste vriend niet in de onesie past. Er zijn namelijk drie verschillende maten te koop: S, M en L. De onesie is speciaal ontwerpen voor alle hondjes, van een Chihuahua tot de Bordercollie.

Uren friemelen om de onesie aan te krijgen hoeft ook niet, je kan hem namelijk heel eenvoudig dichtdoen met klittenband.

De geweldige onesie kost 14 euro en is te koop bij HEMA.

Beeld: HEMA, iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved