Gossip Girl verdwijnt van Netflix en dat gebeurt sneller dan je denkt

Films & Series door Renee

Of je nu 16 of 26 bent, Gossip Girl is een serie die je écht gezien moet hebben. En uh hallo, in het geval van de Girlscene redactie betekent het dat we al minstens drie keer seizoen 1 tot en met 6 hebben bekeken. #guilty. Maar er is slecht nieuws, want de episodes worden van Netflix verwijderd...

Vorig jaar ging het gerucht dat Gossip Girl zou verdwijnen van Netflix, maar toen kondigde de streamingdienst aan dat we ook in 2017 nog konden genieten van de avonturen van Blair en Serena en al hun drama's aan de Upper East Side. Maar nu is het toch echt tijd om xoxo te zeggen, want het einde komt in zicht.

In de tweet is namelijk te lezen dat Gossip Girl tot het einde van dit jaar blijft. Dat betekent maar één ding: na 31 december wordt de serie verwijderd... Neeeeee! 

Laten we nog even de beste momenten van de serie bekijken voordat een belangrijk tijdperk echt ten einde is. Er is namelijk geen andere legale plek waar je de afleveringen nog kunt zien, of laat het anders even weten in een reactie hieronder!
 

Beeld: Brunopress