Food

Maak in 5 stappen deze verrukkelijke Kinderchocolade taart

Op de Girlscene-redactie denken wij tijdens het ontbijt al aan de lunch. Hebben we net onze lunch opgegeten? Dan is het alweer tijd om na te denken over het avondeten. Het is wel duidelijk, wij zijn gek op eten en nieuwe recepten proberen en delen graag de lekkerste, goedkoopste of meest vreemde recepten met jullie. Vandaag maken we een Kinderchocolade taart en oh, wat is dit goddelijk.

Ben jij klaar voor deze taart? Hier hebben wij een boodschappenlijstje voor je. Scroll door naar onderen en volg de stappen met als eindresultaat dit hemelse baksel.

♥ 150 gram boter
♥ 200 gram bruine suiker
♥ 250 gram bloem
♥ chocolate chips
♥ 3 eieren
♥ 2 pakjes Kinderchocolade

ingrediënten kinder taart

Stap 1: Weeg alle ingrediënten nauwkeurig af en doe deze samen in een bak.

kinder bueno taart

Stap 2: Meng de bloem, suiker, en boter tot kneedbaar deeg en roer op het laatste moment de chocolade balletjes door het deeg. Dit is de basis van je taart.

kinder bueno taart

Stap 3: Verdeel ongeveer de helft van het deeg over een ingevette springvorm. Zorg ervoor dat het deeg aan de zijkanten omhoog loopt. Vul de basis van je taart met Kinderchocolade. Hoe meer, hoe beter!kinder bueno taart

Stap 4: Verdeel de rest van het deeg over een bakpapier en snijd met een grote ronde cirkel uit het deeg ter grootte van de bovenkant van je taart.

kinder bueno taartStap 5: Bak de taart voor 25 minuten af op 180 graden en je taart is bijna klaar.

Uiteraard is de Kinderchocolade taart geen Kinderchocolade taart zonder een hele berg Kinderchocolade ;-). Garneer de taart nadat hij zo'n tien minuten uit de oven is met chocolade, zodat het een beetje smelt. Wacht vooral niet met open snijden, zodat de cholade eruit stroomt. Yum!

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved