News

Alarm! Aldi verkoopt vanaf MORGEN spotgoedkope unicorn sloffen

De winter overleef je niet zonder thee, koekjes en… sloffen! Koude voeten is een van de grootste ergernissen in de winter. Maar gelukkig zijn er warme unicorn sloffen die jouw voetjes tijdens de wintermaanden verwarmen. Unicorn sloffen zijn alles wat je nodig hebt deze winter! Goed nieuws: Aldi verkoopt vanaf morgen spotgoedkope unicorn pantoffels. Wees er snel bij, want ze zijn ongetwijfeld razendsnel uitverkocht. 

We bladerden door de folder van Aldi en stuitten op de meest geweldige aanbieding ooit: unicorn sloffen! Jep, de winkel komt met heerlijke warme sloffen in de vorm van een eenhoorn. En wat voor een! De sloffen zijn verkrijgbaar in wit of roze. Het magische dier is voorzien van een gouden hoorn én vleugels. Zulke leuke sloffen heb je nog nooit gezien.

En wat nog leuker is, is de prijs. Aldi staat bekend om de spotgoedkope prijzen en dat geldt ook voor de sloffen. De unicorn sloffen zijn voor slechts €5,99 van jou. De wintermusthave ligt vanaf morgen in de Aldi-winkels, dus wees er snel bij. 

Beeld: iStock

Must reads 👀