News

Disneyland Parijs gaat compleet veranderen en het is fantastisch

Op de foto gaan met Minnie Mouse, je ogen uitkijken tijdens de boottocht door It’s A Small World en je longen uit je lijf schreeuwen in de Space Mountain. Disneyland Parijs is zonder twijfel de meest magische plek ter wereld. Ken je het attractiepark op je duimpje? Binnenkort niet meer, want Disneyland Parijs gaat compleet veranderen! Hint: er komen nieuwe Disneyhelden… Enne, het is meteen een goed excuus om een tripje naar Disneyland te boeken ;-). 

Marvel
Mickey, Tijgertje en Elsa zijn al te vinden in Disneyland Parijs, maar binnenkort komen daar ook de superhelden van Marvel bij! Jep, je leest het goed. Over een tijdje kun je ook Superman, Spiderman, Wonder Woman en Iron Man van dichtbij bewonderen. Deze superhelden zullen in 2018 centraal staan. Zo kun je de Marvel-helden ontmoeten en shows bekijken. Super cool! 

Nieuw themapark
Maar dat is niet het enige wat er gaat veranderen. De Marvel superhelden veroveren Disneyland Parijs, het pretpark is namelijk bezig met een derde themapark dat volledig in het teken staat van de Marvel-figuren. Het Walt Disney Studios park zal bijna onherkenbaar zijn. De Tower of Terror zal compleet veranderen en in het teken staan van de superhelden. En als je niet genoeg kunt krijgen van deze heroïsche figuren, kun je ook slapen in een Marvel-Disneyhotel.

2030
De Marvel superhelden maken vanaf 10 juni tot en met 10 september hun opwachting in Disneyland Parijs. Helaas staan het Marvel-park en Marvel-hotel pas gepland voor 2030… Maar hé: des te meer reden om Disneyland Parijs te bezoeken voordat het helemaal verandert!

Beeld: iStock