Lifestyle

10 tekenen dat hij je ziet als meer dan een vriendin

We hebben allemaal wel die ene mannelijke vriend. Niets meer en niets minder, gewoon een vriend. In de meeste gevallen weet je dat hij ook zo over jou denkt, maar niet altijd. Misschien zie jij hem wel zitten en weet je niet hoe hij jou ziet, of misschien doet hij soms net iets té veel zijn best… Aan deze tien tekenen zie je dat hij wel een stapje verder met je zou willen gaan. 

1. Hij doet alles voor je
Hij is bereid alles voor je te doen en wil je overal mee helpen. Hij brengt je naar huis als het ’s avonds al donker is, hij koopt eten voor je op school en hij vraagt altijd hoe het met je is. Kortom, hij doet super erg zijn best. Hij streept zichzelf weg om er voor jou te zijn. Dit doe je niet voor ‘zomaar een vriendin’.

2. Hij maakt veel tijd voor je vrij
Hij vraagt vaak of je tijd hebt om even wat te gaan drinken of lunchen. Als jij hem een keer vraagt of hij zin heeft om iets te doen kan hij altijd, letterlijk áltijd. Hij zegt alle andere plannen af zodat hij met jou kan zijn, iets wat niet veel jongens doen.

3. Hij luistert aandachtig
Wanneer jij aan het praten bent geeft hij je zijn volle aandacht. Hij luistert naar alles wat je zegt en onthoudt het. Hij onderbreekt je niet en kijkt niet op zijn telefoon. Alles wat jij zegt vindt hij hartstikke interessant

hij ziet je als meer dan vriendin
4. Hij praat de hele dag tegen je
Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, jullie WhatsAppen de hele dag door. Het gesprek gaat over de meest random dingen die je maar kunt bedenken. Wanneer jij een appje stuurt reageert hij meestal binnen vijf minuten.

5. Hij merkt alles op
Hij onthoudt écht alles wat je zegt. Hij weet wat jouw lievelingsfilm is, hoe de hond van je tante heet en wat je favoriete drankje is. Van alles wat je tegen hem vertelt maakt hij een mentale notitie, ook alles wat je doet slaat hij op. Staat er in jouw Snapchat Story dat je aan het shoppen bent? Dan vraagt hij vanavond wat je hebt gekocht.

6. Hij doet moeite voor jullie afspraakjes
Of jullie nu de hele dag op pad gaan of even snel iets gaan drinken: hij zorgt altijd dat het leuk is. Hij zoekt naar gezellige restaurantjes en mooie plekken om met jou te bezoeken. “We kijken wel wat we gaan doen, kom maar gewoon” zal je hem nooit horen zeggen.

7. Hij doet nooit kortaf
Als jullie met elkaar praten reageert hij altijd met meer dan één woord. Hij wil namelijk niet dat jullie gesprek doodbloedt. Hij zal nooit reageren met ‘OK’ maar met een vraag of een lange zin. Hij doet nou eenmaal graag moeite voor je…

8. Hij heeft een goed beeld van je
Hij maakt vaak duidelijk dat hij positief over je denkt, door bijvoorbeeld een complimentje te geven over je outfit. Hij waardeert je zoals je bent en laat dit graag merken.

9. Hij praat nooit over andere meisjes
Je hoort hem nooit over een meisje dat hij leuk vindt. Terwijl andere jongens nog weleens advies aan je vragen, zegt hij niets. Dat zegt niet dat hij niet verliefd is, hij kan het alleen niet met je delen. Het enige meisje dat in hoofd ronddwaalt ben jij.

10. Hij betrekt je in zijn leven
Hij bespreekt zijn privéleven met je en vraagt je om advies. Zijn vrienden en familie stelt hij graag aan je voor. Foto’s met jou plaatst hij zonder moeite op zijn social media, hij is erg trots op je.

Bron: yourtango.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved