Beauty

5x de mooiste (beauty) adventskalenders voor Kerstmis

Yes! Het is weer december: de leukste maand van het jaar. December is natuurlijk dé feestmaand vol met lichtjes, kerstballen, cadeautjes, de Sint en adventskalenders. Hoewel je ons vroeger niet blijer kon maken dan met een kalender vol chocolaatjes, gaat ons hart nu sneller kloppen van beauty adventskalenders. Elk jaar brengen de mooiste merken een speciale kalender uit en deze vijf adventskalenders mag je absoluut niet missen.

Adventskalender
Al een aantal weken hebben we op onze redactie de mooiste beauty adventskalenders liggen. Het kostte ons dan ook veel wilskracht om niet stiekem al een vakje open te maken. ;-) Gelukkig is het vandaag dan ein-de-lijk zover en mogen wij het állereerste vakje openen. Yay! Zoek jij nog een mooie adventskalender voor Sinterklaas, of gewoon voor jezelf? Wij zetten vijf adventskalenders onder elkaar die zeker de moeite waard zijn.

​Esscense Adventskalender 1. Essence Adventskalender 2017, €24,99 via Kruidvat

​The Body Shop Luxe Adventskalender 2. The Body Shop Luxe Adventskalender 2017, €99 via The Body Shop

Kiehls Limited Editon Adventskalender 3. Kiehls Limited Editon Adventskalender 2017, €69 via Kiehls

Clinique Adventskalender 4. Clinique Adventskalender 2017, €69 via de Bijenkorf

5. Rituals Adventskalender 2017, €59,50 via Rituals

Winnen

Benieuwd naar wat er allemaal in de adventskalenders zit? Volg ons dan snel op Instagram, want vanaf vandaag (1 december) openen we elke dag één vakje van al onze vijf adventskalenders.

Plus wij hebben héél leuk nieuws: jij maakt elke dag kans op de leukste items uit onze adventskalenders, yay! Zorg dus snel ervoor dat je Girlscene volgt op Instagram en wie weet ligt er straks dan een extra pakketje onder jouw kerstboom. ;-)

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook