Fashion

Dit zijn dé trendy horloges van dit moment

1

Horloges zijn hét item om je armparty compleet te maken en eerlijk is eerlijk, sinds 2017 zijn we op Girlscene HQ helemaal verknocht aan onze uurwerken. Sterker nog, we hebben niet eens meer onze telefoon nodig om de tijd te checken. Maar wat zijn nu eigenlijk de trends van het moment op het gebied van horloges? Girlscene laat het je zien.

Zilver, goud, roségoud verguld of toch een kleurtje? De opties zijn eindeloos als het om de horloges van nu gaat! Zo kan Girlscene's Danique niet zonder haar gouden klok. Hieronder laten we je zien welke horloges op dit moment hotter dan hot zijn.

Retro

zinzi retro horloge
Gouden horloge €109 | Roségoud verguld horloge €109 | Zilveren horloge €99

De retro trend is geïnspireerd op de seventies, maar dan met een moderne twist. Het is een klassiek, trendy én tijdloos model, waardoor je er nog jaren plezier van kunt hebben. Super fashionable! Als je houdt van verschillende sieraden combineren, dan is dit het perfecte accessoire. Influencer Claartje Rose is gek op dit type horloge. 

Kleur

zinzi retro horloge
Fuchsiaroze horloge €99 | Lichtroze horloge €99 | Lichtblauw horloge €99

Houd je van meer kleur in je leven? Dan is er goed nieuws, want we zien meer gekleurde horloges dan ooit! Wel in combinatie met bijvoorbeeld een witte, roze of zilveren wijzerplaat, maar de keuze is reuze. Iedere denkbare kleur kun je als bandje aan je klok vastmaken, zodat je altijd de juiste kleur bij je outfit hebt. 

Zwarte wijzerplaat

zinzi horlogeGouden horloge €139,95 | Roségoud verguld horloge €109 | Zwart horloge €99

Niet iedereen houdt van een clean of girly horloge, maar dat maakt helemaal niet uit. In 2017 zagen we namelijk meer horloges met een zwarte wijzerplaat dan ooit tevoren. We like it, want deze trend maakt je look net een tikkeltje stoerder! Zo is Monica Geuze gek op het horloge dat je links ziet. Als haar stijl helemaal jouw ding is, past dat horloge zeker goed bij jouw look. Komt jouw smaak meer in de buurt bij die van Manon Tilstra? Dan is het tweede of derde horloge echt iets voor jou. 

zinzi
Koop een horloge en krijg een armband cadeau

De Girlscene redactie mocht bij Zinzi een horloge uitzoeken en we hebben goed nieuws, want als je een horloge bestelt krijg je er een zilveren armband ter waarde van €29,95 bij! Niet alleen zijn we in onze nopjes met deze aanwinst, maar de prijs-kwaliteitverhouding vinden wij ook heel goed. Zilveren sieraden zijn van echt zilver en altijd gehodineerd voor een warme witgouden uitstraling. Bovendien zijn Zinzi horloges (in tegenstelling tot veel andere merken) compleet van staal, dus ook de kast. Hierdoor is je horloge veel waardevoller en blijft het langer mooi. Ideaal als je iemand een mooi kerstcadeau wil geven!

zinzi

zinzi

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zinzi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Little Snowflake

    Ik heb een van de nieuwste Zinzi horloges sinds 1,5 week. Heel fijn, ik heb nogal dunnen polsen en bij de plaatselijke juwelier hebben ze hem op maat gezet. 85 euro was het horloge.

    Ik heb de zinzi lady in het zilver met een witte achterkant er 6 +12 als cijfers en gen romeinse cijfers. Heel fijn.

    https://www.zinzi.nl/zinzi-lady-horloge-witte-wijzerplaat-stalen-kast-stalen-mesh-band-28mm-extra-dun-ziw606m#

  1. 1