Fashion

Koukleumen opgelet! Deze jas met verwarming helpt jou de winter door

2

Beven als een rietje zodra het kwik onder de tien graden zakt en geen jas die je warm lijkt te houden... Geloof ons: kou lijden is er deze winter echt niet meer bij. Er is namelijk ein-de-lijk een jas gemaakt voor de echte koukleumen. Heb je altijd al gehoopt dat er een jas met verwarming in de winkel zou hangen? Dan is je droom zojuist uitgekomen.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar... De 8K Flexwarm is een jas die ervoor zorgt dat je het niet meer koud hebt deze winter. De jas heeft drie verwarmingszones en dankzij de bijbehorende app regel jij via je telefoon dat de temperatuur in de jas omhoog gaat zodra jij de kou instapt. Ideaal!

Bekijk de fantastische uitvinding hieronder:

Wie de jas koopt moet niet vergeten dat de jas op een batterij werkt die af en toe opgeladen moet worden. Het is natuurlijk je worst nightmare als het buiten vriest en jouw jas 'leeg' is! Prijzig is het wel, want de jas gaat over de toonbank voor €189. Maar hé, dan heb je het dus nooit meer koud. De jas is te koop op de website van 8K Flexwarm.

Bron: Fem-fem.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 2 jaar geleden fleurdk

    Ik vind het ook een beetje gevaarlijk kan zijn :P Hebben ullie iets over Man Pride?

  • 2 jaar geleden Domino

    Klinkt heel gevaarlijk

  1. 1