Lifestyle

Ochtendmens? Dan is deze bijbaan echt iets voor jou

Ben jij altijd op zoek naar de allerlaatste nieuwtjes, speur jij het internet af voor virals, kent het journaal geen geheimen meer voor jou en heb je geen moeite om vroeg op te staan? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou! Je begint je dag fit, krijgt een gratis krant naar keuze, werkt in je eigen buurt én bent elke zondag vrij. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder om je aan te melden.

Krantenwijk

Ik denk aan m’n krantenwijk, terwijl ik langs je rij… Grote kans dat je nu de hele dag het nummer van Lil’ Kleine in je hoofd hebt. Sorry not sorry. 😉

Het nummer is niet voor niets zo populair, want een krantenwijk is dé bijbaan onder jongeren. Niet zo gek want het betaalt lekker en je kan het in je eigen buurt doen (geen reistijd, yay!). Daarnaast zorgt een krantenwijk voor een extra goed begin van je dag en ben je in de middag lekker vrij om af te spreken met vriendinnen of je favo serie te bingen. Ook ben je elke dag als eerste op de hoogte van het laatste nieuws én krijg je een gratis krant naar keuze. Win-winsituatie!

Tabitha (18 jaar) is krantenbezorger: “Het is een leuke bijbaan met een goede verdienste. Ik vind het leuk om buiten te zijn. Het vroege opstaan geeft mij ritme en structuur en houdt mij fit. Het heeft ook geholpen tegen mijn ochtendhumeur. Het fijne aan mijn krantenwijk vind ik dat het goed combineert met mijn studie, omdat ik nadat ik mijn kranten weggebracht heb voldoende tijd heb om mij op te frissen en naar school te gaan.”

Hoe werkt het?

Ben jij een vroege vogel en sta jij elke dag te springen om de dag te beginnen? Dan is de bijbaan écht iets voor jou. De kranten moeten namelijk elke dag rond 07:00 bezorgd worden en uiterlijk om 07:30 op de mat van de abonnees liggen. Hierna kun jij je lekker klaar maken voor de dag en ben jij de hele middag vrij terwijl iedereen dan pas in de supermarkt staat vakken te vullen. Klinkt goed toch?

Niet zo’n ochtendmens? Dan kun je er ook voor kiezen de krant in de middag (voor 18:00) te bezorgen. Gemiddeld werk je zo’n 1,5 uur per dag. Genoeg tijd dus voor écht belangrijke zaken A.K.A. Riverdale kijken. 😉 Ben jij 15 of ouder en ben jij enthousiast geworden over een bijbaan als krantenbezorger? Meld je dan aan via deze link.

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Krantenbezorgen.nl

Beeld: Krantenbezorgen.nl

Must reads 👀