Lifestyle

Dit zijn de leukste feestjes in Amsterdam op de donderdagavond

Stiekem begint het weekend al op donderdag en dat moet gevierd worden! Bovendien is donderdagavond ook nog eens studentenavond en trekken we daarom massaal onze prachtige hoofdstad in. Na vier hele dagen op school te hebben gezeten kan jij wel een drankje gebruiken en ben je klaar om een dansje te wagen. Dit zijn de leukste plekken om dat te doen. 

NYX op donderdag – Club NYX

Elke donderdag komt Club NYX met NYX op donderdag, waar veel studenten op af komen. In club NYX kan alles en mag alles, je kunt het zo gek niet bedenken. De kleurrijke club heeft maar liefst drie verdiepingen met elk hun eigen dj’s. De muziek varieert van classic hits tot aan de nieuwste nummers. Van Lady Gaga tot Sean Kingston. Of je voor casual of all glam gaat maakt in club NYX niet uit, de dresscode is kleding waar jij je fijn in voelt!

Locatie: Reguliersdwarsstraat 42 | Tijd: 23:00 – 04:00 | Entree: €7,-   

                                           

Thursdays Timeline – Jimmy Woo

Thursdays Timeline is het vaste donderdagavondprogramma in de Jimmy Woo. Deze gezellige clubavond wordt elke week weer drukbezocht, zorg dus dat je voor half een binnen bent! Deze drukte is niet zonder reden… De Jimmy Woo is een van de meest extravagante clubs van Amsterdam, mede dankzij het iconische lichtjesplafond. Elke donderdag kan je hier dansen op de nieuwste hits en zwoele R&B muziek. Wees niet bang om uit te pakken, je bent hier niet snel overdressed!

Locatie: Korte Leidsedwarsstraat 18 | Tijd: 23:00 – 04:00 | Entree: €10,-

Super Social – Chicago Social Club

Naast de Jimmy Woo vind je de Chicago Social Club, beter bekend als ‘de Soos’. Elke donderdagavond komen zij met de clubavond Super Social. De club heeft een warme sfeer en is bekend onder studenten binnen en buiten Amsterdam. Super Social is het enige wekelijks terugkerende concept van de Soos en daarom super populair. Als jij wel toe bent aan een gezellige avond uit is Super Social zeker een aanrader!

Locatie: Leidseplein 12 | Tijd: 23:00 – 04:00 | Entree: €7,-

Noodlanding! – Paradiso

Al 19 jaar lang worden er hitjes gedraaid in Paradiso op de donderdagavond! Het is niet voor niets dat deze clubavond al zoveel jaar een succes is. Van hiphop tot pop, er komt van alles voorbij tijdens Noodlanding. Er hangt een toegankelijke en open sfeer, iedereen drinkt wat en danst gezellig met elkaar. Als jij je voor donderdagavond 22:00 op ‘aanwezig’ zet via Facebook, mag je voor slechts €3,- naar binnen!

Locatie: Weteringschans 6-8 | Tijd: 23:30 – 5:00 | Entree: €5,-

Bambú – Supperclub

Twee keer per maand schittert de panda in de Supperclub, dan wordt namelijk de club avond Bambú gehouden. Leuk om te weten is dat er €1,- per ticket wordt gedoneerd om het uitsterven van de panda tegen te gaan. Wie had ooit gedacht dat je met een avondje stappen het goede zou steunen? Tijdens Bambú worden de lekkerste hiphop en R&B nummers gedraaid. En eerlijk is eerlijk, alleen al het prachtige pand is reden genoeg om een keer een bezoekje te brengen aan de Supperclub!

Locatie: Singel 460 | Tijd: 23:30 – 04:00 | Entree: €10,-

Beeld: AMW.FM, Club NYX, premiumnightlife.amsterdam

Must reads 👀