Lifestyle

YAY: Girlscene bestaat 10 jaar en heeft een nieuw jasje!

Woeeehoe! Vandaag bestaat Girlscene.nl officieel 10 jaar! Dit laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en willen dit graag samen vieren samen met jou. Als trouwe Girlscene-lezeres is het je vast al opgevallen dat Girlscene.nl een nieuw jasje heeft gekregen en om dit te vieren hebben wij héle toffe winacties voor jullie geregeld. Lees snel verder.

Girlscene bestaat 10 jaar!

Ja, je leest het goed. Girlscene bestaat 10 jaar. WOW! Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doen wij natuurlijk niet zonder jullie. Naast het feit dat Girlscene.nl in een nieuw jasje is gestoken geven wij komende week de hele week heel veel toffe prijzen weg. Lees snel verder om meer te lezen over het nieuwe Girlscene.nl en hoe jij kans maakt op toffe prijzen.

girlscene tien jaar

Nieuwe look

Het is je vast al wel opgevallen dat Girlscene.nl in een nieuw jasje is gestoken. Het nieuwe uiterlijk van Girlscene.nl is overzichtelijker, frisser en moderner. Wees niet bang, geen grote veranderingen, maar een gloednieuw jasje dat nog beter past. Zo nemen we afscheid van een aantal functies, maar komen er nieuwe functies voor terug. De ruim 23.000 artikelen zijn opnieuw gecategoriseerd, waardoor je nóg meer leesplezier hebt. Nieuws speelt een grotere rol, zo ben je in één klik op de hoogte. Kortom: een beetje minder roze, een tikkeltje meer volwassen. Maar nog even girly zoals je van Girlscene.nl gewend bent ;-)! Oh en ter informatie: de mobiele website volgt later deze week!

Prijzen winnen

Naast dat wij op de redactie natuurlijk hartstikke trots zijn op het nieuwe Girlscene was dit natuurlijk niet mogelijk zonder jullie als trouwe lezeressen. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een paar héle leuke winacties geregeld en geven wij volgende week de hele week te gekke prijzen weg. Houd Girlscene dus goed in de gaten en maak onder andere kans op één van onderstaande toffe make-uppakketten van Benefit ter waarde van €200 en wat dacht je van een mega L'Oreal pakket ter waarde van €500 (!!!) .

benefit win prijzen

Psssst..

Heb je vragen of opmerkingen omtrent onze nieuwe website? Zie je ergens een foutje? Of werkt iets volgens jou niet helemaal goed?  Laat het ons dan vooral weten door een mailtje te sturen naar danique@girlscene.nl. We zijn namelijk nog druk bezig achter de schermen om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Dus alvast super bedankt voor het meedenken!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved