Films & Series

Binge watchen met je lief: deze 11 series zijn echt perfect

Niets is leuker dan samen met je vriend een serie te volgen. Helaas komen jullie interesses niet helemaal overheen. Jij zwijmelt weg bij Gossip Girl en je vriend springt een gat in de lucht bij Prison Break. Jullie zijn op zoek naar een serie die hier precies tussenin zit. Tja, zie daar maar eens uit te komen. Gelukkig weet Girlscene precies welke serie jij én je vriend leuk vinden. 

Stranger Things
Stranger Things is voor iedereen, maar dan ook echt iedereen. Het is spannend en je wordt meegesleept in het verhaal. Het is een science-fiction horrorserie, dus als het iets te eng wordt, kun je lekker tegen je vriend aan kruipen. 

Modern Family
Het is altijd lachen, gieren en brullen met deze serie. Als jullie van komedie houden, is deze serie perfect. Één grote familie waar het een en ander gebeurt en dat is gewoon hilarisch. 

Game of Thrones
Houden jullie van fantasy? Dan moet je echt bij Game of Thrones zijn. Wie gaat de Troon van Westeros veroveren? Wedden dat jullie niet kunnen stoppen met kijken?

Homeland
Spanning en senstatie met Homeland. Alles draait om de CIA-agente Carrie Mathison. Als jullie beiden van thrillers houden, is dit zeker een aanrader. Oh ja, binge watchen is gegarandeerd. 

tv kijken vriendHow I Met Your Mother
Jullie liggen sowieso in een deuk, want deze serie is echt hilarisch. Een vader vertelt aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Natuurljik gebeuren er dolle dingen, dus een heerlijke serie om met je lover te kijken.

Narcos
Narcos is een waargebeurd verhaal en alles draait om de beruchte Pablo Escobar. Een Amerikaanse DEA-agent is naar Colombia gestuurd om de beste man te vangen. De spanning is om te snijden. 

Suits
Nog meer komedie nodig? Wat dacht je van Suits? Een serie over advocaten. En nee, dit is geen stoffige serie, want het is namelijk hartstikke grappig. Mike Ross krijgt per ongeluk een baan bij een van de beste advocaten van New York. Dit blijkt al snel een succes te zijn. 

Walking Dead
Hoe zou het zijn als je wakker wordt in een ziekenhuis en alles lijkt verlaten? Dat is precies wat er gebeurt in de Walking Dead. Hartstikke spannend en perfect om met je vriend te kijken als jullie niet te bang zijn aangelegd. 

Breaking Bad
De scheikundeleraar Walter White heeft longkanker en leeft niet lang meer. Hij vraagt zijn voormalige studenten om samen een harddrug te maken en verkopen. Hij wil niets liever dan dat zijn gezin het goed heeft als hij er niet meer is. Klinkt als een goede serie toch? 

Sherlock
Samen met je vriend misdaden oplossen en kijken wie er achteraf gelijk had. Sherlock is de perfecte serie voor dit soort dingen. Sherlock is een perfecte detective en hij gaat de moeilijkste misdaden oplossen. 

The Bridge
Misdaad en thriller, de perfecte combinatie. Er wordt een misdaad gepleegd rond de brug die Zweden Denenmarken verbindt. De zweedse en Deense politie moeten samenwerken om het op te lossen. 

Beeld: iStock | Bron: tvmeter.nl, netflix-nederland.nl

Must reads 👀