Kortingscode

ABOUT YOU: heel Nederland in de ban van deze webshop!

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Afgelopen maand is ABOUT YOU gestart met een ludieke lancering van de Nederlandse variant van de shop. ABOUT YOU is een van origine Duitse webshop en is momenteel behoorlijk actief om zich landelijk bekend te maken. De webshop werd in 2014 al opgericht en heeft op 10 oktober van dit jaar haar Nederlandse shop officieel gelanceerd.

Veel merken

Het aanbod van ABOUT YOU is groot. Met meer dan 500 merken online worden eigenlijk alle bekende en minder bekende merken aangeboden. Merken als Nike, Pepe, Dr. Martens, Levi’s en Diesel zijn volledig vertegenwoordigd op het fashionplatform. Dit is ook direct een van de sterke krachten van ABOUT YOU. One stop shopping.

Welkomstkortingen en kortingscode voor jou als nieuwe klant!

Speciaal voor nieuwe klanten heeft ABOUT YOU extra hoge kortingen beschikbaar. Deze welkomstkortingen kan je vinden op de site onder de categorie “welkomstkortingen”. Kortingen oplopend tot 40% op de oorspronkelijke prijs zijn hierbij geen uitzondering. Ook heeft ABOUT YOU regelmatig diverse kortingscodes beschikbaar, mochten wij een ABOUT YOU kortingscode beschikbaar hebben dan vindt je deze op onze speciale kortingscode pagina van Girlscene. Houd daarom goed de kortingscode pagina's in de gaten!

Jouw stijl staat centraal

ABOUT YOU zet vol in op jouw persoonlijke stijl profiel. Jij staat centraal bij ABOUT YOU en op basis van je bezoek aan de website doet ABOUT YOU jou suggesties. Erg handig en het sluit verbazend goed aan op je persoonlijke fashion stijl. Daarnaast maakt ABOUT YOU gebruik van influencers. Deze influencers worden ingezet om jou als bezoeker te inspireren. Ook wel makkelijk overigens, want je ziet direct de outfits met de bijbehorende prijzen. Veel van de combi's zijn dus al kant en klaar samengesteld. In een oogopslag zie je direct de totaalprijs van je outfit. Ook niet onbelangrijk. Check snel de site van ABOUT YOU en laat je verassen. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved