News

Sanne en Montell biechten op: hadden ze seks in het HNTM modellenhuis?

Het leven van Montell van Leijen en Sanne de Kramer staat op zijn kop door het programma Holland's Next Top Model. Ze houden er niet alleen een glansrijke modellencarrière aan over, maar vonden er ook nog eens de liefde! Na wekenlange geruchten hebben ze het bevestigd: Montell en Sanne hebben een relatie. Maar nog steeds doen er de wildste verhalen de ronde. Zo zouden ze seks hebben gehad in het modellenhuis... Montell en Sanne vertellen nu de waarheid!

Gossip

Montell en Sanne zijn wekenlang het gesprek van de dag. De twee hebben eindelijk bekend dat ze verliefd zijn, maar er zijn nog steeds veel roddels. Genoeg reden om mee te doen aan Anna's YouTube-rubriek Gossip. Hierin vertellen ze de waarheid over de roddels die er over ze te vinden zijn. Zo zegt Sanne dat ze écht verliefd is op Montell, en niet alleen omdat hij HNTM heeft gewonnen. En Montell biecht op dat hij wel een crush op Kim Feenstra heeft, maar toch echt verliefd is op zijn vriendin Sanne. 

De waarheid

De wildste roddel wordt aan het einde van de video besproken. Rumor has it dat Montell en Sanne seks hebben gehad in het modellenhuis. De twee begonnen er zelf over in de video, omdat ze deze roddel voorgoed willen ontkrachten. "Als je dat zou doen dan is dat super dom, want je wordt gelijk naar huis gestuurd," onthult Montell. "Ze hadden gezegd, 'het is hier geen Temptation'", gaat Sanne verder. "Niemand heeft gezoend, niemand heeft seks gehad."

Bekendmaking

Montell en Sanne maakten direct na de finale bekend dat zij een relatie hebben. "Sanne en ik gaan met elkaar," biechtte de winnaar van HNTM op in RTL Boulevard. Hoe lang de tortelduifjes al een relatie hebben, willen ze niet bekend maken. "Ik ga geen uitspraak doen over hoelang we met elkaar gaan," aldus Montell. Maar nu weten we dus wél dat er niks in het huis is gebeurd!

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved