News

Primark komt met te schattige Disney dekens inclusief capuchon en handschoenen

4

November wat doet je ons aan? Brrr, wat is het koud! Het liefst kruipen we na onze verplichtingen met een dekentje op de bank. Netflix aan, popcorn erbij en chillen maar. Herkenbaar, toch? Uiteraard chillen we het liefst wel in stijl en dat is nu mogelijk met deze toffe Disney dekens inclusief capuchon en handschoenen. We love it!

Disney dekens

Oh yes, Primark doet het weer! Naast de foute kersttruien weet Primark de winter nog wat draaglijker te maken met deze té schattige Disney dekens. Dit zijn niet zomaar dekens, maar dekens met een capuchon én handschoenen in je favoriete Disney beestje.

.

Primark

Zie jij jezelf al chillen op de bank volledig in Disney stijl? Wij wel! Wij hebben al verschillende varianten op Instagram gespot. Van Minnie Mouse, Katrien Duck of onze persoonlijke favoriet: Stampertje. Awhh! Hebben we gelijk een goed excuus om tijdens de Kerstvakantie die Disney-marathon te houden ;-). De dekens gaan voor minder dan twee tientjes over de toonbank, dus dat wordt rennen ladies!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

  • 2 jaar geleden Creatura.

    Ze zijn van vorig jaar... als je op de foto's klikt dan zie je dat die uit 2016 zijn. erg jammer zou leuk zijn als ze dit jaar terug komen

  • 2 jaar geleden Mirte Snoek

    Zijn ze al in nl verkrijgbaar??

  • 2 jaar geleden Creatura.

    Dit heb ik dus nodig in mijn leven

  • 2 jaar geleden MountainroadšŸˆā™„

    eggtt leuk enzo vooral minie

  1. 1