Win: 2x tracksuit van Airdate t.w.v. €140

Winnen door Renee

[AFGELOPEN]Er is geen reden om tegen de maandag op te zien, want het betekent dat er een nieuwe winactie op Girlscene staat! Deze keer heeft de Girlscene redactie een toffe samenwerking met het Amsterdamse label Airdate. Dat betekent in dit geval dat we maar liefst twee toffe tracksuits mogen weggeven die we hoogstpersoonlijk hebben uitgezocht. Benieuwd wat je kunt winnen? Lees snel verder.

De athleisure trend lijkt in ieder geval here to stay. Combineer een chill item zoals een joggingbroek met iets anders uit je kast, et voilà: je hebt een look te pakken die helemaal on trend is. Op Girlscene HQ zijn we in ieder geval gek op de athleisure stijl en we konden niet wachten om het zelf uit te proberen met de tracksuit van Airdate. Hun nieuwe collectie ziet er zo comfortabel uit dat je meteen het pak wilt aantrekken.

airdate winnen
Want hallo, hoe tof is deze broek die flared uitloopt? En het matching vest? We love it! Maar voordat je naar Men At Work rent om dit tracksuit te kopen raden we je vooral aan om eerst mee te doen met de winactie, want wie weet ben jij wel één van de winnaressen die het Moski pak thuisgestuurd krijgt. De items kosten €69,99 per stuk. 

airdate
PS: niet gewonnen? Niet getreurd. De collectie is dus verkrijgbaar bij Men At Work én er hangt nu ook nog eens een te gekke capsule collectie met Celeste van Joost, Benthe Liem en Irene Hin in de rekken (zie de foto hierboven). 

airdate winnen
airdate
Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Beantwoord de vraag (in het tekstvakje onder "win"). Vergeet niet daar je naam, adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Wat is jouw kledingmaat?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.