Food

OMG jaaa! De frikandellenvlaai is deze week in heel Nederland te koop

Het was de heerlijkste viral van het afgelopen jaar: een bakker had bedacht dat de favoriete snack van velen, de frikandel, prima samen kan met Limburgs trots: de vlaai. Zo ontstond de frikandellenvlaai, maar in de winkels lag 'ie nog niet. Tot nu. Wij weten waar je vanaf deze week de hartige vlaai in de schappen kunt vinden. WOEHOE!

Oh, de dingen waar een mens blij van kan worden... Wil je dolgraag proeven of de frikandellenvlaai net zo geniaal is als het klinkt? Dan heb je geluk. Aldi is namelijk de keten die dit bijzondere hapje in de winkels gaat leggen en geloof ons: het duurt niet lang meer.

frikadellenvlaai aldi

Frikandellenvlaai van Aldi

Wie trouw de folders leest heeft niet kunnen missen dat niemand minder dan supermarktketen Aldi vanaf deze week deze bijzonder culinaire taart gaat verkopen. Het (hopelijk) smakelijke hapje staat in de folder van deze week, maar dan wel onder de weekendaanbiedingen. Van vrijdag tot en met zondag is de hartige vlaai mét currysaus in ieder geval van jou voor €3,99. Het is nog niet bekend of de vlaai überhaupt al verkrijgbaar is en voor hoelang, dus als je 'm wilt scoren moet je er in ieder geval op tijd bij zijn. We kunnen nu al niet wachten.

Beeld: Aldi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved