Ook HNTM's Milan werd niet alleen wakker na de finale

News door roos

Gisteren schreven wij nog over de ontdekking dat HNTM's Montell en Sanne zeer waarschijnlijk nacht met elkaar hadden doorgebracht. Dit werd een paar uur later bevestigd door Montell himself. Vanochtend dook er wederom een romantisch kiekje op en dit keer gaat het over hottie (en onze stille crush) Milan. Nadat hij HNTM moest verlaten had hij waarschijnlijk genoeg tijd om deze schone BN'er aan de haak te slaan.

Holland's Next Top Model-hunk Milan

De Holland's Next Top Modellen blijven ons deze week maar bezig houden. Gisteren werd de relatie tussen finalisten Sanne en Montell nog bevestigd en vandaag hebben we weer een nieuw mysterie om op te lossen. Vandaag dook er namelijk een wel heel romantisch kiekje op het Instagram-account van niemand minder dan Pleun Bierbooms a.k.a. de winnares van The Voice of Holland.

Samen in één bed

Op Instagram plaatste Pleun gisteren een foto van haar en Milan samen in bed met de tekst 'mornin'. Het is dus wel duidelijk dat zij samen de nacht hebben doorgebracht na de spannende finale. De foto zorgde uiteraard voor heel wat ophef onder de fans van beide. Helaas is de relatie nog tot nu toe nog niet bevestigd. 'We hebben het gewoon heel erg gezellig samen, we gaan nu een beetje kijken hoe we nu verder gaan..', laat Milan aan RTL Boulevard weten. XOXO ;-)

Bron: RTLnieuws.nl | Beeld: Bruno Press