Is dit het bewijs dat HNTM's Sanne en Montell vannacht samen hebben geslapen?

News door roos

De roddel gaat al een tijdje dat HNTM's Sanne en Montell mogelijk een oogje op elkaar hebben. Zo gaven ze toe beide geflirt te hebben in het modellenhuis, zijn ze intiem samen gespot in Amsterdam én lijkt het er nu op dat er nóg meer bewijs is dat Sanne en winnaar Montell een setje zijn. Lees snel verder om erachter te komen.

Zijn Montell en Sanne verliefd?

Ongeveer een maand geleden, tijdens aflevering vijf om precies te zijn, begonnen wij (als trouwe HNTM-kijkers) ons al af te vragen of er misschien iets speelde tussen Montell en Sanne. Vervolgens werden de twee finalisteren samen in Amsterdam gespot waarbij Montell een arm om Sanne heen sloeg en haar een kus gaf. Ohhhh, love in the air! Maar vandaag stuitten wij weer op een paar kiekjes, waarop het er toch verdacht veel lijkt dat de twee modellen een relatie hebben... Kijk maar mee.

Intieme foto's

Na de finale liet Sanne via Instagram blijken hoe trots ze was op haar medefinalist Montell met héél veel hartjes. Maar dat was niet alles, vervolgens dook er op Montell's Instagram-account een foto op waar Montell Sanne een kus geeft. Hier gingen natuurlijk de alarmbellen al bij ons rinkelen. Vervolgens spotten we een foto in Montell's Instagram-stories met daarop een selfie van hem en Sanne, geplaatst rond een uur of elf vanochtend (!). Als klapper op de vuurpijl plaatste Sanne twee uur geleden een foto van zichzelf waarop ze het shirt van Montell van de avond ervoor draagt... Hmm, zou het dan toch? Wij vinden het érg verdacht allemaal! Check hieronder de foto's.

 

Zo trots op jou 💕💕💕💕

Een bericht gedeeld door Sanne de Kramer (@hntm_sanne) op

(scrol naar de tweede foto)

Tot op heden hebben de modellen (helaas) nog niks bevestigd, dus het blijven geruchten. Wij vinden het in ieder geval een cute koppel en houden jullie uiteraard op de hoogte ;-).

Beeld: Bruno Press