Fashion

Hebben! Primark verkoopt foute kersttruien met Disneyfiguren

Is het al Kerstmis? Nog even en je hebt geen excuus meer nodig om thuis te blijven om de kerstboom te bewonderen, je vol te stoppen met kerstkransjes én dagelijks een foute kersttrui te dragen. We can’t wait! En al helemaal niet meer na het zien van de Disney-kersttruien die Primark verkoopt. Als je geen zin hebt om geld uit te geven, lees dan vooral niet verder. Wij durven te wedden dat je de kersttruien allemaal wilt hebben!

Kerst en Disney, bestaat er een betere combinatie? Wij denken van niet. Primark staat al bekend om hun geweldige foute kersttruien, maar de collectie is nóg leuker geworden. De winkelketen verkoopt nu ook kersttruien met Disneyfiguren. En dat is net zo awesome als je denkt. Vier jij kerst dit jaar met Mickey, Minnie of toch Stampertje? Kerstmis was nog nooit zo gezellig! 

De prijzen van de Disney-kersttruien liggen ongeveer tussen de 12 en 16 euro. Tot nu toe zijn deze truien alleen in de Britse Primark-filialen gespot, maar wie weet komen ze ook nog naar Nederland. Fingers crossed! Houd in ieder geval je ogen open tijdens de volgende shopsessie in Primark. 

Beeld: iStock