Beauty

Dit is hét geheim voor de langste wimpers ooit!

3

Ook al heb je vannacht een PLL-marathon gehouden, een goede mascara zorgt direct voor een stralende en frisse blik. Op de redactie hebben we al heel wat verschillende mascara's geprobeerd, maar de zoektocht is voorbij! Wij hebben namelijk dé perfecte mascara gevonden die je wimpers volume en lengte geven: de Rimmel London Wonder’fully Real mascara.

Rimmel London Wonder’fully Real mascara

Op de redactie zijn we groot fan van de mascara’s van Rimmel London, zoals de Rimmel Volume Shake mascara. Na deze super fijne mascara komt Rimmel met nóg een geweldige mascara: de Rimmel London Wonder’fully Real mascara.

Wil jij prachtige lange en volle wimpers die de hele dag #onfleek zijn? De nieuwe mascara van Rimmel heeft een speciale formule met keratine die je wimpers extra veel lengte geeft. Daarnaast creëer je met de kunststof haarborstel van de mascara eenvoudig de perfecte vorm voor va-va-voom wimpers. 

Voor en na foto's
 


Beide ogen zonder mascara


Linkeroog zonder mascara en rechteroog met mascara


Beide ogen met mascara


Links zonder mascara, rechts met mascara


Zonder mascara


Met mascara

Oordeel

Resultaat
De mascara maakt zeker zijn belofte waard, wat een volume! Met slechts één laagje van de mascara krijgen je ogen direct een frisse look met volumineuze wimpers. Natuurlijk is elke oogopslag verschillend en heeft iedereen een ander soort wimpers, maar op de redactie zijn wij groot fan. 

Mascaraborstel
De borstel van de mascara heeft een update gekregen waardoor het aanbrengen van de mascara super eenvoudig gaat. Het borsteltje is ook niet te groot waardoor je overal makkelijk bij kan zonder te knoeien.

Kleur
Voor een echte false lash effect is de kleur perfect, plus goed op te bouwen naar een super intense kleur zwart.

Formule
Niet te droog, niet te nat.

Adviesverkoopprijs
De Rimmel London Wonder’fully Real mascara kost €14,99. Bestel de Rimmel London Wonder’fully Real mascara hier.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Volg Rimmel London Nederland op Facebook en Instagram

*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Julie Verheye

    Na het lezen van deze blogpost heb ik me maandag deze mascara aangeschaft voor €14,99 (!) in het Kruidvat. De mascara werkt echt niet voor mij. Het doet mijn wimpers allemaal aan elkaar kleven en klontert enorm. Nu ik terug kijk naar de foto's in deze blogpost zie je ook duidelijk dat haar wimpers aan elkaar kleven. Not cool. Real waste of money.

  • 1 jaar geleden jeroenEEN

    Test

  1. 1