Fashion

5 sieraden trends die je in 2018 nog steeds ziet

2

Het einde van het jaar nadert en de winter breekt over een paar maanden aan... Hoog tijd om vooruit te blikken en te kijken naar trends voor volgend jaar! Want welke trends zien we volgend jaar gewoon weer terug in het straatbeeld? Deze keer kijkt Girlscene naar de sieraden van nu. De volgende vijf trends rocken we in 2018 nog steeds.

1. Minimalistische sieraden
Hoewel je op de catwalk een duidelijke voorkeur ziet voor opvallende sieraden blijven minimalistische sieraden nog steeds helemaal hot. Denk aan een ring zonder poespas, dunne armbanden en simpele oorbellen om je earcandy nog toffer te maken. Binnen de minimalistische sieraden trend zie je verschillende items terug. Zo spotten we tijdens de show van Simone Rocha dat parels terug zijn van weggeweest. Maar ook Zinzi heeft sieraden die helemaal binnen de trend vallen.

2. Kettingen layeren
Het is de struggle van ieder meisje: je hebt meerdere kettingen en het liefst draag je ze allemaal tegelijk. Maar guess what? Dat kan je natuurlijk gewoon doen! Dit jaar werd de layertrend groot en ook in 2018 is het nog steeds helemaal oké om verschillende kettingen met elkaar te combineren. Als je goed hebt opgelet weet je dat Monica hier een enorme fan van is.

3. Sieraden combineren
Om een armparty te creëren waar je vriendinnen jaloers op zouden zijn heb je verschillende armbanden nodig. Ook cool: houd je sieradencollectie in 2018 relevant door niet alleen armbanden met elkaar te combineren, maar ook door een handarmband te dragen. Deze trend liet zowel Jill Stuart als Louis Vuitton tijdens Fashion Week zien en we weten zeker dat je deze binnenkort in de winkel ziet liggen. 

 

Een bericht gedeeld door CLUSE (@cluse) op

4. Cluse horloges
Je armparty is niet compleet zonder een horloge om je pols. Wie de grootste influencers van nu volgt weet dat zij op hun foto's graag horloges van Cluse dragen. Niet voor niets is Negin Mirsalehi de Nederlandse ambassador van het merk en eerlijk is eerlijk, ze verkopen ook echt mooie horloges die absoluut niet misstaan in je Instagram feed. 

5. Opvallende oorhangers
Als tegenhanger van de minimalistische trends sturen designers massaal modellen de catwalk op met opvallende oorbellen. Earparty wordt hierbij heel letterlijk genomen: hoe groter de oorbel, hoe beter. En vooral als het lekker glimt en opvalt! We zagen het tijdens Fashion Week al bij Prabal Gurung, Isabel Marant en Céline, dus dan weet je dat de trend een blijvertje is.

Tip: shop de sieraden trends nu op Brandfield. Daar verkopen ze naast de merken die in dit artikel genoemd zijn ook topmerken als Buddha to Buddha én vind je er mooie tassen die je look compleet maken.

*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 6 maanden geleden Francis

    Als je alles wilt weten over parels kijk dan op https://www.pureandtimeless.nl

  • 2 jaar geleden Saphir

    Waar is dat middelste armbandje van de Cluse foto van, ook van Cluse?

  1. 1