Lifestyle

De knapste vrouwen van Nederland wonen in déze provincie

Van studies waar de meeste knappe mensen ingeschreven zijn tot vrouwen met deze naam zijn de mooiste van Nederland... Stiekem zijn we met z'n allen toch nieuwsgierig waar het mooie volk vandaan komt. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws, want als je in een bepaalde provincie woont behoor je tot de knapste vrouwen van Nederland. 

Het onderzoek mag je natuurlijk met een korreltje zout nemen, maar schijnbaar is er dus een provincie in Nederland waar je de aantrekkelijkste vrouwen van Nederland tegenkomt. Holland Casino deed hier onderzoek naar en daar kwam één provincie in het bijzonder uit...

knapste vrouwen nederland

Utrecht

Je leest het goed: de knapste vrouwen van Nederland wonen schijnbaar in Utrecht! Bij dit onderzoek zijn (onder andere!) twee factoren in het bijzonder belangrijk en dat is niet wat voor haarkleur je hebt of dat je een modellengezicht hebt. Nope, het gaat erom of je modebewust bent en of jij jezelf naar de juiste gelegenheid kan kleden. Blijkbaar scoorden vrouwen uit Utrecht het beste op deze twee vlakken en mogen zij zich nu bij de knapste vrouwen van Nederland scharen. Maar meiden uit Noord-Holland en Friesland hoeven niet te treuren, want zij krijgen een eervolle tweede en derde plek.

Nu hoef je je echt geen zorgen te maken als je niet uit deze drie provincies komt. Knap zijn betekent voor iedereen iets anders en is daarom moeilijk om écht te meten. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved