Celebs

6 celebs die open zijn over masturberen

Masturberen blijft een lastig onderwerp. De meeste meiden doen het, maar toch wordt er nauwelijks over gesproken. Ook komt masturbatie bijna nooit aan bod in films, series of muziek. Terwijl zelfbevrediging de normaalste zaak van de wereld is! Niks om je voor te schamen. Daarom zijn er een aantal sterren die wél openlijk over masturbatie hebben gesproken. Lees hier wat onder andere Miley Cyrus en Rihanna te zeggen hebben over masturberen. 

Miley Cyrus

"A masturbate a day keeps the haters away", schrijft Miley Cyrus bij een foto waarop een vrouw met haar handen in haar broek zit. De zangeres raakt zichzelf ook aan in bed, in de videoclip van Adore You.

 

a masturbate a day keeps the haters away

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Gina Rodriguez

De Jane The Virgin-actrice sprak openhartig over masturberen in een interview met Bust. "In alle eerlijkheid, ik voelde me vroeger schuldig als ik masturbeerde", biecht Gina op. "Oh mijn God, heel erg schuldig! En dat duurde veel te lang. Of ik masturbeerde gewoon te veel!" Inmiddels weet Gina dat masturberen niks is om je schuldig over te voelen. "Het is ook oké om nu terug te kijken en te weten dat het niet goed is om je schuldig te voelen over zelfbevrediging."

Taylor Momsen

Gossip Girl's Jenny vindt het geen goede zaak dat masturberen een weinig besproken onderwerp is. "Ik moedig masturberen aan", zei ze in een interview met The Guardian in 2010. "Deel niet met iedereen het bed, leer het eerst zelf! Je leert jezelf kennen en wat je fijn vindt." Taylor benadrukt dat seks iets heel normaals is. "Het is de natuur, het zou niet iets moeten zijn waarvoor we ons schamen. Al helemaal niet voor jonge meiden."

Shailene Woodley

"Als een jonge vrouw leer je niet hoe je jezelf moet plezieren, je leert niet hoe een orgasme zou moeten zijn en je leert niet dat je bevredigd zou moeten zijn", zegt de actrice in een interview met Porter. Als Shailene uitgekeken is op Hollywood, zou ze wel een positief boek willen schrijven over seks. "Ik heb altijd de droom gehad om een boek te schrijven met de naam 'Er is geen juiste manier om te masturberen'." 

Rihanna

Ook RiRi gaat dit lastige onderwerp niet uit de weg. De zangeres maakte een statement door een T-shirt te dragen met 'Do It Yourself' van Another Enemy. Ook retweette ze de tekst 'May is National Masturbation Month', en schreef daarbij 'meer het jaar 2012'.

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Anna Kendrick

Heel eerlijk: Ryan Gosling is wel masturbatie-materiaal. Dat vindt ook Anna. "Ugh, ik ga NOOIT meer naar een Ryan Gosling film in de bioscoop", schrijft ze op Twitter. "Blijkbaar wordt masturberen op de achterste rij nog steeds gezien als ongepast."

Beeld: Brunopress 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved