News

YES: Bij dit restaurant eet je de grootste carpaccio OOIT

Flinterdun gesneden, een beetje rucola, wat pijnboompitjes en natuurlijk een berg Parmezaanse kaas. Wanneer er carpaccio op de kaart staan hoeven wij niet lang na te denken, want wij zijn #1 fan. Een restaurant in Katwijk bedacht iets leuks voor alle carpaccio lovers, je kunt hier namelijk samen met je vriendinnen een meterslange tafel vol carpaccio bestellen. OMG!

Meterslange tafel carpaccio

Een frikandel XXL een burger XXL, dat is allemaal niet nieuw meer voor ons. Maar er is nu iets nieuws en het is nog véél beter. Binnenkort een dinner date met je vriendinnen en zijn jullie gek op carpaccio? Dan moet je bij Taverne Draekstien in Katwijk zijn. Je kunt hier namelijk samen met je vriendinnen een méterslange tafel helemaal vol met carpaccio bestellen.

Carpaccio challenge (accepted)

Eind september bestelde voetbalteam uit Hardinxveld-Giessendam de eerste meterslange carpaccio tafel. Het team kreeg 3,5 vierkante meter aan carppaccio. Maar hey, jij en je vriendinnen verbreken dit record natuurlijk mak-ke-lijk. Volgens het restaurant is het mogelijk om maar liefst 30(!) vierkante meter te bestellen. Challenge accepted!

Bron: AD.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook