Wil je een Philips televisie winnen? Zo doe je mee

Winnen door Redactie

[AFGELOPEN] Netflixen op je kamer, YouTube video's aanzetten en Holland's Next Top Model terugkijken... Het leven is een stuk makkelijker met een televisie in je leven. Is jouw huidige tv aan vervanging toe en zou je graag een nieuwe willen winnen? No worries! Girlscene heeft namelijk een website ontdekt waar je een spiksplinternieuwe (en super luxe) Philips tv kunt winnen. 

De website JouwAanbieding.nl viert deze maand namelijk dat het tien jaar bestaat én dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Zo is er niet alleen iedere dag een kortingscode van 10% bij webshops, maar worden er ook toffe prijzen verloot. Het is een bijzondere mijlpaal en daarbij horen bijzondere cadeaus bij! Maak bijvoorbeeld kans op een Philips 4K LED tv, een drone of kaartjes voor de Efteling.

Nu vraag je je waarschijnlijk af: hoe maak ik kans? Op de website staat dat stap voor stap uitgelegd. Aan jou de taak om op een creatieve manier JouwAanbieding te feliciteren met hun 10-jarige bestaan. Als je hebt bedacht hoe je die felicitatie in elkaar gaat zetten is het slechts een kwestie van uitvoeren en op social media zetten! Vergeet #jouwaanbieding niet en wees er snel bij, want op 20 oktober worden de winnaars al bekend gemaakt. 

*Dit is een advertorial