Lifestyle

Zo flirt jij zonder wanhopig over te komen

De eerste stap zetten bij een jongen. Veel meiden vinden dit lastig, maar stiekem vinden jongens dit onwijs aantrekkelijk. Helaas gaat het soms niet helemaal volgens de planning en loopt je plannetje volledig in de soep. Een reden van deze domper kan te maken hebben met het feit dat je deze jongen wel erg graag wilde fixen. Niet meer doen de volgende keer. Girlscene geeft je tips zodat jij een ster wordt in flirten zonder wanhopig over te komen. 

1. Vraag om hulp en geef vervolgens een compliment
Het maakt niet uit om welk wissewasje je hem om hulp vraagt. Al is het om iets mee op te tillen of om de weg te vragen, als je maar contact met hem hebt. Stap twee is om hem een compliment te geven voor zijn goede daad. Let wel op: doe dit subtiel, anders kan het weer totaal anders uitpakken. 

2. Heb de controle over hem met je ogen
Jongens merken meteen als je hen iets te intens aankijkt. Als je wil dat dit trucje werkt bij je boy die je op het oog hebt, zorg dan dat je precies op tijd wegkijkt. Speel hier een beetje mee en doe niets te opvallend. Als hij het doorheeft, is de kans groot dat hij tegen je gaat praten en dat is precies wat je wil. Wat ogen allemaal kunnen doen. 

3. Regel subtiel zijn nummer
Het is toch wel erg handig als je als buren elkaars nummer hebt. Je weet het maar nooit hé. Stuur hem dan een keer een berichtje of hij nog een leuk plekje weet om koffie te drinken met vrienden. Dan hopen dat hij voorstelt om er samen heen te gaan. 

flirten niet wanhopig4. Nodig hem uit
Organiseer een filmavondje met je vrienden of gewoon een gezellig avondje om een drankje te doen met vrienden. Natuurlijk komt dit ter sprake als je met hem praat en dan kom je er niet onderuit om hem ook uit te nodigen. Er komt vast nog een keer dat je alleen met hem iets af kunt spreken, maar je moet niet te hard van stapel lopen. De eerste stap is gezet en nu moet je geduldig afwachten. 

5. Dans met hem in de kroeg
Je komt hem 'toevallig' tegen in de discotheek en bent ook nog eens 'toevallig' je vriendinnen kwijt. Dan maar even een dansje wagen met hem. Ga hem niet ondeugend aankijken of iets in deze richting, want daar knapt hij sowieso op af. Houd het leuk en dan komt er vanzelf meer. 

6. Geef complimentjes over zijn stijl
Jongens maak je helemaal gelukkig als je ze complimentjes geeft, dus neem het ervan. Zijn haar, outfit en noem het maar op. Een klein complimentje maakt zijn dag al helemaal goed. 

7. Vraag zijn mening
Zijn mening vragen is een goede manier om met hem te praten. Jongens worden zelfverzekerd als je om hun mening vraagt. Vraag of ze die ene broek wel mooi vinden of wat ze vinden van die schoenen bij meiden. Zo praten jullie wat en kom je snel op andere onderwerpen. 

Good luck ladies!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook