Celebs

Wauw! Anna Nooshin koopt een luxe appartement en verraadt daarmee hoeveel ze ongeveer verdient

De zaken gaan goed voor Anna Nooshin! Aan de lopende band verbindt ze haar naam aan andere merken. Niet voor niets werkte ze onlangs samen met de grootste merken van nu én was ze de cover girl voor veel tijdschriften. Die Instagram posts, fotoshoots en presentatieklussen (voor RTL) leggen haar geen windeieren, want ze heeft een appartement in Amsterdam gekocht. Benieuwd in welke buurt Anna gaat wonen? Lees snel verder.

Als je de vlogs van Anna volgt weet je dat ze onlangs iets liet vallen over een huis kopen. Helaas voor Anna kon ze dat verder niet lang geheim houden, want Bekende Buren is er allang achter waar de influencer met haar vriend gaat wonen! Ze heeft een appartement in de gezelligste wijk van Amsterdam gekocht: de Jordaan. Prijskaartje? 321.000 euro. 

anna nooshin huis

Hoeveel verdient Anna Nooshin?

Rumour has it dat Anna een hypotheek op het appartement laat vestigen van 527.000 euro. Een snel rekensommetje leert je dan dat ze ongeveer een ton per jaar moet verdienen om dit bedrag überhaupt te kunnen lenen. Wow! Van dat geld koopt ze in ieder geval wel een leuk huisje voor zichzelf. Het appartement in de Jordaan is gevestigd in een monumentaal schoolgebouw en heeft een oppervlakte 72 m2. Daarvoor krijgt ze twee slaapkamers en een badkamer terug. Oh, en een luxe keuken, maar als je Anna een beetje kent weet je dat ze niet vaak in de keuken staat.

Klik hier om de foto’s te bekijken.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀